CEo

Perustaja

Raphael Duerinck opiskeli kemiaa ja prosessitekniikkaa Montpellierin yliopistossa (Ranskassa) sekä ihotautilääketiedettä ja biokemiaa. Työskenneltyään arvostetuissa lääkealan yrityksissä Raphael sai inspiraation perustaa oman ihonhoitoyrityksen. Hän rakensi sen sitten intohimoisesti ja luovasti tyhjästä. Fusion Meso -brändi keskittyy esteettisiin lääketuotteisiin, mukaan lukien steriilit kosmetiikkatuotteet.

HB aesthetics -ryhmä syntyi intohimosta pyrkiä parempaan ihon terveyteen ja tuloksia tuottaviin tuotteisiin. Raphael saapui ihonhoitoalan markkinoille vahvan taustan omaavana esteettisen lääketieteen ammattilaisena, ja hänen tavoitteensa oli haastaa perinteinen ihonhoitomarkkina.

Hänen ainutlaatuinen ideansa oli luoda ihonhoitotuotteita, jotka perustuvat esteettisen lääketieteen hoidoista ja aktiivisista ainesosista saatuun inspiraatioon. Hänen kokemuksensa biokemiasta mahdollisti tuloksekkaat tuotteet ja ammattimaiset hoidot todistetun tieteen pohjalta. Tavoitteena oli ylläpitää kaikkien ihotyyppien terveellisyyttä ja nuorekkuutta, ja hänen missionsa oli toimittaa vain parasta ammattilaisille. Ei ole mitään syytä valita muita tuotteita kuin parhaita.

Fusion Meso pyrkii luomaan koti- ja ammattikäyttöön tarkoitettuja kauneudenhoitoprotokollia, jotka edistävät terveen ihon tilaa. Tuotteet perustuvat esteettisen lääketieteen ja injektoitavien tuotteiden aktiivisiin ainesosiin.

Raphaelilla on yli 20 vuoden kokemus ammattimaisen ihonhoitotuotteiden kehittämisestä. Hän on edelleen vahvasti mukana tuotekehityksessä, ja hänen vahvat arvonsa ohjaavat edelleen kaikkea, mitä Fusion Meso tekee, mikä on johtanut maailmankuuluun ihonhoitobrändiin, joka haastaa normin.

Tutkimus & tuotekehitys

Meillä on ainutlaatuinen tiimi kemistejä, farmaseutteja ja lääkäreitä, jotka ovat sitoutuneet luomaan ja testaamaan uusia koostumuksia joka vuosi. Etsimme jatkuvasti ja tarkastelemme uusia tehokkaita aktiivisia ainesosia ja tapoja niiden sisällyttämiseksi koostumuksiimme.

Olemme aina ajan tasalla siitä, mikä on uutta alalla. Tämän vuoksi Fusion Meso -tuotteet ovat kaikkein tehokkaimpia. Esimerkiksi transdermaalinen PPC:n vallankumouksellinen kehitys selluliitin ja paikallisten rasvakertymien hoitoon ilman injektiota, stabiloitu puhdas retinoli 1% tai stabiloitu C-vitamiini 5%.

Natalia, joka opiskeli farmasiaa Barcelonan yliopistossa ja toimii HB AESTHETICS -teknisenä johtajana. Hän liittyi ryhmään 8 vuotta sitten tuoteformulaattorina ja johtaa nyt tutkimus- ja kehitysosastoa. Natalia on kehittänyt uransa aikana useita ainutlaatuisia koostumuksia henkilökohtaiseen hoitoon. Hän on alan asiantuntija emulsioteknologioissa ja myös monien teknologioiden takana.

Lab 8
Textures

Koulutus

Fusion Meso -brändillä on vahva verkkopohjainen koulutusohjelma sekä laajennettu oppimiskeskusverkostomme. Kuten tuotteemme, myös koulutuskurssimme varmistavat, että Fusion Meso -kokemus on sama kaikkialla maailmassa. Tuotteemme myydään tyypillisesti vain ammattilaisille, mikä edellyttää kaikkien tuotteitamme käyttävien henkilöiden samaa syvällistä tietämystä. Tämä takaa asiakkaillemme parhaan kokemuksen tuotteistamme heidän ihonsa kunnon mukaan.

Meillä on oma tiimi koulutukseen, tukeen ja koulutustapahtumien järjestämiseen lähellä Barcelonaa sijaitsevassa oppimiskeskuksessamme. Lisäksi matkustamme ympäri maailmaa kouluttamaan ammattilaisia Fusion Meso -tuotteista ja -protokollista.

Koulutuspäällikkömme on työskennellyt esteettisessä lääketieteessä yli 8 vuotta. Hänen kokemuksensa alalta monien teknisten ihonhoitobrändien kanssa on ollut menestyksekästä, hän on hoitanut asiakkaita, kehittänyt koulutusohjelmia ja koulutusstrategioita ympäri maailmaa. Hänen tavoitteenaan on valmentaa ja innostaa ammattilaisia saavuttamaan maksimaalinen potentiaalinsa jakamalla tietonsa ja kokemuksensa.

Tuotanto

Every product developped by our teams has to be manufactured on a relatively large scale. The challenge with our complex formulations is to produce always the ‘perfect batch’ and constantly improve our existing formulation. This is why we are certified GMP & ISO 9001.

Using external audits, we continually monitor the quality of our services and processes to refine every step. The result is the highest quality; made by people who are passionate about effective and performing products.

Meet Pere, our Master Blender. He’s been working with the company since the early begining from blending few kilos of product, to managing machines that blend 2.000 kg of product in one day.

All the products are manufactured in our own facilities in SPAIN. We use the best practice and equipments for the production of Fusion Meso skin care. We also manage our logistics to ensure a high level of service, from start to finish for every orders. As a European company, we comply with European manufacturing standards and GMP regulations so you can be confident in the consistent quality you will find in each and every product.

factory (3)
Hyaluronic acid gel

Asiakaspalvelu

Haluamme, että jokainen asiakas on täysin tyytyväinen. Tarjoamme erinomaista palvelua, helpon tilausprosessin ja nopean toimituksen, ja asiakkaan henkilökohtainen huomioiminen on meille ensiarvoisen tärkeää.