Lähde: synteesi

 

Asparagiinihappo ei ole välttämätön aminohappo, mikä tarkoittaa, että se voidaan syntetisoida keskeisten metabolisten reittien välituotteista ihmisissä. D-asparagiinihappoa käytetään yleisesti vähentämään väsymyksen tunnetta, parantamaan urheilusuorituksia sekä lisäämään lihasten kokoa ja voimaa. D-asparagiinihappoa käytetään testosteroniboosterina aktiivisilla urheilijoilla, jotka pyrkivät lisäämään lihasmassaa.

Mistä sitä voi löytää: F-MUSCLE FACTOR.

Lähde: luonnollinen

 

Se on ei-välttämätön ja ehdollisesti välttämätön aminohappo, mikä tarkoittaa, että elimistö voi yleensä syntetisoida siitä riittävästi, mutta joissakin stressitilanteissa kehon tarve glutamiinille kasvaa ja glutamiinia on saatava ruokavaliosta. Veressä glutamiini on yleisin vapaa aminohappo. Glutamiini auttaa ihosoluja toimimaan optimaalisesti sileän, säteilevän ja terveellisen näköisen ihon saavuttamiseksi. Lisäksi glutamiinin on tieteellisesti todistettu pelaavan tärkeää roolia fibroblastisolujen kasvussa. Kollageeni on proteiini, joka antaa iholle nuorekkaan napakan ulkonäön ja muodostaa 75% ihostamme. Ikääntyessämme tuottamamme kollageenimäärä alkaa vähentyä ja siksi kollageenin hajoaminen ja altistuminen ihon vaurioittavalle ultraviolettisäteilylle auringosta johtaa ryppyjen ja veltostuneen ihon muodostumiseen. Glutamiini auttaa kääntämään näitä ikääntymisen vaikutuksia lisäämällä merkittävästi kollageenin tuotantoa ihossa – kääntämällä ikääntymisen vaikutukset, palauttamalla ihon luonnollisen sävyn ja silottamalla tekstuurin. Asetyyli-glutamiini on parannettu muoto glutamiinista.

 

Mistä löydät sen: F-MUSCLE FACTOR, MESO LIFT, MESO REPAIR, LIFT SLEEPING MASK, EYE SORBET.

Lähde: luonnollinen

 

Se on aminohappojohdannainen rakennuspalikka (jota keho tuottaa luonnollisesti) proteiineille, joka auttaa rasvojen ja lipidien hajottamisessa. Se auttaa kehoa muuttamaan rasvan energiaksi. L-karnitiini vastaa pitkäketjuisten rasvahappojen kuljettamisesta mitokondrioissa, jossa energiaa tuotetaan kun rasva hapetetaan ja käytetään polttoaineena. Yli 95% kehon L-karnitiinista löytyy luustolihaksista (jotka ovat yhteydessä luustoon), ja pieniä määriä maksassa ja veressä.

Mistä löytyy: F-CARNITINE, F-XBC, F-MUSCLE FACTOR.

Lähde: synteesi

 

Tauriinia pidetään yhtenä tärkeimmistä aminohapoista, sitä käytetään ihonhoitotuotteissa, erityisesti anti-ageing-tuotteissa, joissa sen sanotaan auttavan rauhoittamaan ihoa. Tauriinin ensisijainen rooli ihmiskehossa on antioksidanttina – mikä on yksi syy sen tulehdusta vähentävään vaikutukseen. Ihonhoidossa tauriini on voimakas väsymystä vastaan taisteleva ainesosa. Paikallisesti käytettynä tauriini virkistää ihoa vähentämällä väsymyksen merkkejä. Se tehostaa verenkiertoa ja solujen välistä energiaa – auttaen kosteutuksessa, joten iho näyttää ja tuntuu heti virkeämmältä. Ja jatkuva käyttö voi antaa sinulle todellisen parannuksen säteilyssä uudistuneen hehkun kanssa.

 

Mistä löytyy: F-XBC, F-XFC, F-XFC +, F-SLIM LIFT, F-MUSCLE FACTOR.

 

Lähde: bio-fermentaatio (tuotettu bakteereista)

Poistaa hellävaraisesti kuolleet solut paljastaen nuoremman ja terveemmän näköisen ihon. Entsyymipohjainen kuorinta, joka perustuu fermentaatiolla saatuun proteaasiin. Entsyymitoiminnan ansiosta se poistaa kuolleet ihosolut tasoittaen ihon pintaa ja edistäen solujen uusiutumista. Hellävarainen entsyymialternatiivi AHA-hapoille.

Missä sitä voi löytää: HYALURONIC PEEL.

Lähde: luonnollinen ja biokäyminen (tuotettu bakteereista)

Kaksi entsyymiä, lipaasi ja hyaluronidaasi, yhdistettynä maltodekstriineihin ja mikrokapseloituna. Maltodekstriinit ovat lineaarisia oligosakkarideja, jotka on saatu maltaan hydrolyysillä, joten niitä voidaan pitää bioteknologisina tuotteina kasviperäisistä raaka-aineista. Maltodekstriineillä on huomattavia kosteuttavia ominaisuuksia, jotka ovat tyypillisiä sokerimolekyyleille, ja ne suojaavat aktiivista ainetta parantaen sen vakautta. Erityisesti entsyymit, jotka on kompleksoitu maltodekstriinien kanssa, säilyttävät pidempään aktiivisuutensa lopputuotteessa, mikä mahdollistaa niiden ominaisuuksien täysimääräisen hyödyntämisen. Lipaasi on entsyymi, joka vaikuttaa erityisesti triglyseridien hydrolyysiin, vähentäen siten rasvakertymiä. Hyaluronidaasi vaikuttaa spesifisesti hyaluronihapon hydrolyysiin, mikä johtaa selluliitille tyypillisen vedenpidätyskyvyn vähenemiseen. Säännöllinen käyttö parantaa ihon ulkonäköä ja vähentää merkittävästi selluliitin merkkejä. Kasviuutteiden mahdollinen yhdistäminen voi edelleen tehostaa tuotteen vaikutusta.

Mistä sitä löytää: F-XBC.

Lähde: bio-fermentaatio (tuotettu bakteereista)

EGF tuotetaan modernilla bioinsinöörityön menetelmällä käyttäen glukoosia raaka-aineena. Se on sama molekyylirakenne ja biologinen aktiivisuus kuin luonnollisesti ihmisen kehossa erittyvällä EGF:llä. Se voi edistää epidermaalisten solujen kasvua ja sitä voidaan käyttää ryppyjen ja ikääntymisen vastaisessa hoidossa. Lisäksi se voi kirkastaa ihoa ja poistaa ryppyjä. EGF osallistuu ihon uudistumiseen stimuloimalla, lisäämällä keratinosyyttien, endoteelisolujen ja fibroblastien proliferaatiota ja siirtymistä.

Missä voit löytää sen: F-XFC+, F-LIFT+ FACE, F-MESOMATRIX, F-HA ULTRA, MESO LIFT, MESO REPAIR, EYE SORBET, LIFT SLEEPING MASK.

Lähde: bio-fermentaatio (tuotettu bakteereista)

FGF tuotetaan modernilla bioinsinööritavalla – fermentaatiolla, käyttäen glukoosia raaka-aineena. Se on sama molekyylirakenne ja biologinen aktiivisuus kuin ihmisen kehon luonnollisesti erittämällä FGF:llä. FGF (perus- ja happamuusmuodot) stimuloivat fibroblastisolujen kasvua ja mitogeneesiä. FGF osallistuu ihon uudistumiseen lisäämällä kollageenin ja elastiinin tuotantoa fibroblastisoluissa. Erityisesti perus-FGF (FGF-2) aktivoi myös hyaluronihapon synteesiä.

Missä sitä voi löytää: F-XFC+, F-LIFT+ FACE, F-GLOW LIFT, F-MESOMATRIX, F-LIFT+ BODY, F-HAIR MEN, F-HA ULTRA, MESO LIFT, MESO REPAIR, EYE SORBET, LIFT SLEEPING MASK.

Lähde: bio-fermentaatio (tuotettu bakteereista)

Insuliinin kaltainen kasvutekijä (IGF-I) on yksi elimistön monista kasvutekijöistä. Insuliinin kaltaiset kasvutekijät ovat aineita, jotka edistävät lihasten kasvua. IGF-I säätelee anabolisia vaikutuksia. Se menee lihaksiin ja niveliin, missä se kehittää vähärasvaista kudosta. Matkustamalla rasvasoluihin IGF-I polttaa rasvaa. Se lisää vähärasvaista kehon massaa ja vähentää rasvaa. Se lisää vähärasvaista kehon massaa, auttaen polttamaan rasvaa ja kasvattamaan fyysistä kestävyyttä. Se lisää proteiinisynteesiä, mikä puolestaan edistää kudoksen korjaamista ja nopeuttaa ihon palautumista esteettisten toimenpiteiden jälkeen. Ihon dermaalitasolla IGF-a auttaa palauttamaan ihon fosfolipidiprofiilin, sillä on synergistinen vaikutus EGF:n kanssa ihon uudistumisessa. IGF-1 lisää hyaluronihapon ja kondroitiinisulfaattiproteoglykaanin synteesiä fibroblasteissa.

Mistä löydät sen: F-MUSCLE FIT, MESO LIFT, MESO REPAIR, EYE SORBET, LIFT SLEEPING MASK.

Lähde: bio-fermentaatio (tuotettu bakteereista)

Monitoimiproteiini, joka suojaa ihoa tulehduksilta ja valoikääntymiseltä, joka aiheutuu säteilyn aiheuttamista ROS-, MMP-9- ja TNFα-vaikutuksista. Lisäksi se voi vähentää pintamelenyylin määrää, mikä auttaa tasoittamaan ja kirkastamaan ihon sävyä.

Missä sitä voi löytää: F-LIFT+ FACE, F-RADIANCE

Lähde: bio-fermentaatio (tuotettu bakteereista)

Vaskulaarinen endoteelikasvutekijä stimuloi uusien verisuonten muodostumista. VEGF on yksi tärkeimmistä proangiogeenisista tekijöistä iholla, joka stimuloi vasculogenesisia ja angiogeneesiä. VEGF on läsnä suurina määrinä ihon haavoissa, ja useat solutyypit, mukaan lukien keratinosyytit, makrofagit ja fibroblastit, tuottavat VEGF:ää vasteena vammalle. VEGF:n tärkeys korjausprosessissa on hyvin dokumentoitu, erityisesti proangiogeenisenä tekijänä. Hiusten kasvua stimuloitaessa VEGF luo uusia verisuonia parantaakseen ravintoaineiden syöttöä hiussipulille.

Missä sitä voi löytää: F-COUPERIX, F-HAIR MEN, F-PERFECT LIPS, MESO LIFT, MESO REPAIR, EYE SORBET, LIFT SLEEPING MASK.

Avainravintoaineiden, erityisesti kalsiumin, puutos aiheuttaa epätasapainoa kehossamme, mikä vaikuttaa hiusten terveyteen. Vaikka kalsiumin edut hiuksille ovat tärkeitä huomata, on yhtä tärkeää tietää kalsiumin puutteen seuraukset. Kalsium auttaa myös lihasten supistumisessa ja rentoutumisessa, hermosignaalien välityksessä, veren hyytymisessä sekä hormonien ja entsyymien erityksessä. Hormonit, kuten androgeenit, stimuloivat hiusten kasvua; entsyymit, kuten biotiini, edistävät solujen kasvua ja vahvistavat terveitä kasvavia hiuksia ja ihoa.

Missä sitä voi löytää: F-XFC, F-XFC+, F-SLIM LIFT, F-HAIR.

Kuparia käytetään yleisesti elintarvikkeissa, kosmetiikassa ja muilla aloilla. Sitä voidaan käyttää hoitamaan lääketieteellisiä tiloja, kuten kuparin puutosta, joka usein johtaa anemiaan. Kuparilla on myös antioksidanttisia ja tulehdusta estäviä vaikutuksia, jotka auttavat solujen uudistumista, palauttavat ihon elinvoimaisuuden ja immunomodulatorisen toiminnan sekä viivyttävät ikääntymistä.

Mistä sitä löytyy: F-XFC, F-XFC+, F-SLIM LIFT, F-HAIR.

Rauta auttaa tehostamaan verenkiertoa ja kuljettamaan happea hiusten juuriin, mikä auttaa hiuksia kasvamaan nopeammin ja pidemmiksi. Raudanpuute voi johtaa hiustenlähtöön. Joitakin hyviä raudan lähteitä ovat simpukat, pavut, linssit, kurpitsansiemenet, seesaminsiemenet, osterit, luonnonmukaisesti kasvatettu naudanliha ja biisoni. Rauta osallistuu hemoglobiinin tuotantoon elimistössä. Hemoglobiini kuljettaa ravintoaineita ja happea hiusten soluihin, mikä on välttämätöntä niiden kasvulle. Tämä prosessi häiriintyy raudanpuutteessa, mikä johtaa myös mataliin hemoglobiinitasoihin ja hiustenlähtöön.

Missä sitä voi löytää: F-XFC, F-XFC+, F-SLIM LIFT, F-HAIR.

Magnesiumilla on useita rooleja kehossa, ja se vaaditaan yli 325 entsymaattiseen reaktioon, mukaan lukien rasvan, proteiinin ja nukleiinihapon synteesi, neurologinen toiminta, lihasten supistuminen ja rentoutuminen, sydämen toiminta ja luun aineenvaihdunta. Magnesium auttaa estämään kalsiumin kertymistä hiuspohjaan. Kun kalsium tukkii hiusten follikkelit, hiuspohjasi kuivuu, hilseilee, ja voit jopa kokea hiustenlähtöä. Nämä kalsiumkertymät hiusten follikkelien ympärillä voivat lisääntyä ajan myötä hiuspohjan tulehduksen vuoksi. Lisäksi magnesium auttaa proteiinisynteesissä. Koska hiusten follikkelit ovat lähes kokonaan proteiinia, tämä on tärkeää. Parempi proteiinisynteesi tarkoittaa terveellisempää tukkaa ja normaalia hiusten kasvu- ja lepovaihetta. Proteiinisynteesi auttaa myös melanin tuotannossa, joka auttaa estämään hiusten harmaantumista.

Mistä sitä löytää: F-XFC, F-XFC+, F-SLIM LIFT, F-MUSCLE FACTOR, F-HAIR.

Sinkki on tärkeä auttamaan haavojen parantumisessa ja immuunijärjestelmän vahvistamisessa, ja se myös tukee terveellistä verenkiertoa. Toisin sanoen, se on mineraali, jota kehonrakentajien tulisi korostaa ruokavalion ja ravintolisien kautta. Sinkki myös tukee unen laatua ja palautumista raskaan harjoituksen jälkeen, ja se parantaa kehosi kykyä käyttää kuluttamiasi kaloreita energianlähteenä sen sijaan, että varastoisi ne rasvana. Sinkki toimii kolmessa pääroolissa kehossasi, jotka ovat kaikki tärkeitä lihaskasvulle ja kehitykselle. Sinkki nopeuttaa lihaskasvua edistäviä kemiallisia reaktioita, stabiloi proteiinirakenteita ja säätelee hormonitasojasi. Tällaiset toiminnot auttavat lihasproteiinisynteesin prosessissa, joka käynnistyy vastusharjoittelun jälkeen.

Sinkki on mukana hiusten kasvussa ja pitää öljyrauhaset hiussipulin ympärillä toimimassa oikein. Sinkki on tärkeä hiuskudoksen kasvussa ja korjaamisessa. Se auttaa myös pitämään öljyrauhaset hiussipulien ympärillä toimimassa oikein. Sinkki uskotaan myös pelaavan tärkeää roolia DNA:n ja RNA:n tuotannossa. Tämä on tarpeen normaalille hiussipulin solujen jakautumiselle, mikä johtaa terveellisempään hiusten kasvuun. Sinkki voi myös auttaa pitämään hormonitasot tasapainossa, mikä voisi olla yksi syy siihen, miksi se on niin tehokas hiustenlähtöä vastaan. On jopa muutamia poikkeavia tutkimuksia, joissa ihmisten harmistunut, ikääntynyt hiukset palasivat alkuperäiseen väriinsä, kun niitä ravittiin sinkkipitoisella ruokavaliolla tai hiusten kasvua edistävillä ravintolisillä. Bonuksena, sinkki hiusten kasvulle voi auttaa poistamaan hilsettä päänahasta.

Mistä sitä löytyy: F-XFC, F-XFC+, F-SLIM LIFT, F-MUSCLE FACTOR, F-HAIR, F-ACN.

Arbutiini on laajalti käytetty ihon vaalennusaine, joka on peräisin hydrokinonista. Se on täysin luonnollinen ja voidaan eristää karhunvatukasta, karpalosta, mustikasta ja päärynöistä. Arbutiinin kyky vähentää ihon hyperpigmentaatiota on todistettu ja vahvistettu vuosien varrella eri tutkimuksissa. Vuonna 2018 julkaistussa Cosmetic Facial Surgery -tutkimuksessa havaittiin, että arbutiini vähensi tehokkaasti melaniinipitoisuutta noin 39 prosenttiin. Arbutiinilla on myös antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka parantavat ihon rakennetta. Sitä käytetään myös anti-aging-tuotteissa näiden ominaisuuksien vuoksi.

Missä sitä voi löytää: F-MELACLEAR.

Artisokka on erittäin rikas antioksidanttien lähde, jotka parantavat ihon terveyttä ja ulkonäköä ja hidastavat ihon ikääntymistä. Artisokka on myös runsas C-vitamiinin lähde, joka on yksi tärkeimmistä aineksista terveen kollageenin kehityksessä. Artisokat auttavat myös elimistön detoksifikaatiossa. Artisokan antioksidantit ehkäisevät myös oksidatiivista stressiä, joka vaikuttaa ihon terveyteen. Lehtiuute sisältää myös toisen tärkeän kemikaalin, nimeltään cynaropicrin, joka vähentää UV-säteiden aiheuttamaa vauriota ja suojaa ihoa. Rasvan hoitoon artisokka on luonnollisesti diureettinen kasvi. Se edistää virtsaneritystä munuaisten kautta ja auttaa poistamaan kudoksissa säilynyttä nestettä. Artisokka on siten erinomainen ase selluliittia vastaan.

Missä sitä voi löytää: F-MAGISTRAL, F-XBC, F-ARTICHOKE.

Lähde: luonnollinen, uutettu centella asiatica -lehdistä.

Centella asiatica -kasvia arvostettiin ensin farmaseuttisissa sovelluksissa sen korjaavien ominaisuuksien vuoksi. Cica-uute on erittäin puhdistettu triterpeenimolekyyleissä sen palauttavien ominaisuuksien vuoksi kosmeettisiin ja dermokosmeettisiin sovelluksiin. Cica kiihdyttää ihon korjausprosessia vaurioituneella iholla ja vaikuttaa sen eheyden palauttamiseen. Cica-uutteemme tuotetaan Madagarscarissa korjatuista centella asiatica -lehdistä. Uute puhdistetaan erittäin korkeaan pitoisuuteen Asiaticoside-, Madecassic Acid- ja Asiatic Acid -yhdisteitä. Centella asiatica tunnetaan myös nimellä ”tiger grass” tai ”tiger herb”.

Cica toimii vaurioituneen ihon korjaamiseksi ja ihon eheyden palauttamiseksi: lisäämällä tärkeitä proteiineja dermiksessä ja rauhoittamalla vaikutusta. Cican kiinnostus ihonhoitoon ja jälkihoidossa on erittäin suuri. Nopeampi korjaus vaurioituneelle iholle, ihon uudelleenmuotoilu, tiivistyminen, venymämerkkien vähentäminen. Tuotteita voidaan käyttää ihon nopeampaan korjaamiseen lasersäteilyn, kuorintojen, meso-neulauksen ja monien muiden hoitojen jälkeen, joissa ihon eheys on vaurioitunut.

Kliininen tutkimus ihon korjaamisesta lasersäteilyn jälkeen:

 • 34% parannus dermiksen tiheydessä cican ja lumelääkkeen välillä 24 tuntia ensimmäisen käytön jälkeen verrattuna lumelääkkeeseen.
 • 60% parannus dermiksen tiheydessä cican ja lumelääkkeen välillä 4 päivää hoidon jälkeen verrattuna lumelääkkeeseen.
 • Ei enää tulehdusta cican käytön jälkeen 4 päivässä, 10 päivää aikaisemmin kuin lumelääke.
 • 14 päivän kuluttua iho on palauttanut tiheyden, kun lumelääkkeellä on edelleen merkittävä tiheyden lasku.

Missä sitä voi löytää: F-MESOMATRIX, F-XBC, F-HAIR, Cica jälkihoito.

Kumariinit ovat suuri ryhmä aineita, jotka ovat pääasiassa kasviperäisiä. Kuten intensiivisemmin tutkitut flavonoidit, monet niistä ovat antioksidantteja. Kumariinit vaikuttavat suoraan kardiovaskulaariseen järjestelmään, mikä ei perustu antioksidanttiaktiivisuuteen. Kumariinit on myös todettu olevan antihihnapotentiaalia ja verisuonia laajentavaa vaikutusta. Mielenkiintoisesti entinen vaikutus saattaa johtua eri polkuihin johtavien verihiutaleiden aggregaatiota estävien reittien inhiboinnista, johtuen eri kumaroiinien rakenteellisista eroista.

Mistä löydät sen: F-MAGISTRAL.

Rakkolevällä on keskimäärin 40 cm pituus ja sen väri voi vaihdella oliivinvihreästä ruskeaan. Sitä on perinteisesti käytetty liikalihavuuden ja selluliitin hoidossa, sillä sen on uskottu kiihdyttävän aineenvaihduntaa. Rakkolevää on myös historiallisesti käytetty kilpirauhasen sairauksien hoidossa, etenkin jodinpuutteen aiheuttamien häiriöiden hoitoon. Rakkolevä sisältää sulfatoituneita polysakkarideja, kuten flukoidaania, sekä muita yhdisteitä, kuten fuksoksantiinia ja polyfenoleja. Merilevä on myös runsaasti kivennäisaineita, erityisesti jodia.

Flukoidaani-sulfatoituneen polysakkaridin kykyä estää adipogeneesiä on tutkittu selluliitin vähentämisessä. Jodin läsnäolon uskotaan myös tarjoavan anti-selluliittivaikutuksia keholle. Flukoidaanin läsnäolon ansiosta uute auttaa myös lisäämään elastisuutta, ja siten vähentää selluliitin näkyvyyttä.

Missä sitä voi löytää: F-MUSCLE FIT.

Itä-Aasiassa neidonhiuspuu tunnetaan poikkeuksellisesta pitkäikäisyydestään – puu voi elää jopa 4 000 vuotta. Se on myös ainoa puulaji, joka selvisi Hiroshiman atomipommista vuonna 1945. Neidonhiuspuun aktiivisia ainesosia ovat flavoniglykosidit (ginkgolidiheptosidit), quercetin, proantosyanidiinit, laktonit ja terpeenit. Anti-aging. Fotoprotektio. Hiusten värin suojaus. Re-epiteliointi. Anti-ärsytys. Verenkierron stimulaatio. Decongestant. Anti-selluliitti. Neidonhiuspuun lehti-uute sisältää quercetinia ja kaempferolia, luonnollisia kasviperäisiä flavonoideja, jotka toimivat antioksidantteina ja auttavat taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan. Nämä komponentit voivat tuoda mukanaan anti-inflammatorisia ja anti-aging vaikutuksia. Neidonhiuspuu sisältää myös tehokasta tyrosinaasin estäjää, joka on entsyymi vastuussa ihon pigmentin kehityksestä. Niinpä neidonhiuspuun uutteet voivat iholla käytettynä johtaa ihon vaalentumiseen. Tämä on erityisen toivottavaa kuluttajille, jotka haluavat taistella pigmenttiläiskiä ja ikäpisteitä vastaan ja säilyttää vaaleamman ihon sävyn. Mikroverenkierron vaikutukset (kyky laajentaa ja lisätä verenkiertoa pienissä verisuonissa). Tutkimukset ovat osoittaneet neidonhiuspuun kyvyn parantaa verenkiertoa ihossa. Lisääntynyt verenkierto voi auttaa nopeuttamaan ihon paranemista. Tämä voi myös johtaa paikalliseen synergistiseen vaikutukseen, jolloin muiden alueella käytettyjen ainesosien saatavuus ja vaikutus tehostuvat.

Missä sitä löytää: F-COUPERIX, F-XBC, F-GINKGO, F-HAIR

Vihreässä teessä esiintyvä kofeiini toimii piristeaineena, joka on tutkimusten mukaan auttanut rasvanpoltossa ja parantanut liikunnan suorituskykyä. Valtava antioksidanttien luokka, katekiinit, auttaa polttamaan rasvaa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa, mikä on avain painonpudotukseen. Yhdessä tutkimuksessa miehet, jotka käyttivät vihreäteeuutetta ennen liikuntaa, polttivat 17% enemmän rasvaa kuin miehet, jotka eivät käyttäneet lisäravinteita. Tutkimus viittaa siihen, että vihreä tee voi tehostaa liikunnan rasvanpoltto-vaikutuksia. Rasvan polttamiseksi kehon on ensin hajotettava se rasvasoluissa ja siirrettävä verenkiertoon. Eläinkokeet viittaavat siihen, että vihreän teen aktiiviset yhdisteet voivat auttaa tätä prosessia lisäämällä tiettyjen rasvanpolttohormonien, kuten noradrenaliinin, vaikutuksia. Teen tärkein antioksidantti, EGCG, voi auttaa estämään entsyymin, joka hajottaa noradrenaliinia. Kun tämä entsyymi on estetty, noradrenaliinin määrä kasvaa, mikä edistää rasvan hajoamista. Itse asiassa kofeiini ja EGCG – molemmat löytyvät luonnostaan ​​vihreästä teestä – voivat olla synergistinen vaikutus. Lopulta rasvasolu hajottaa enemmän rasvaa, joka vapautuu verenkiertoon käytettäväksi energiana soluissa, kuten lihassoluissa.

Missä voit löytää sen: F-MUSCLE FIT.

Verenkierto on myös yksi hevoskastanjan eduista. Lisäksi sillä on antioksidanttisia, verisuonia suojaavia, kipua lievittäviä ja tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia ihoon. Kun kyse on selluliitista, hevoskastanja on erittäin tehokas vähentämään kuopikkaan ihon ulkonäköä. Siinä on Aescin, joka auttaa pienentämään huokosien kokoa kapillaariseinillä ja siten auttaa lisäämään verenkiertoa ihossa. Se myös kiinteyttää ihon alla olevia kapillaareja ja voi vähentää selluliitin näkyvyyttä.

Mistä löydät sen: F-MUSCLE FIT.

Käytetään lisäämään veden poistumista kehosta virtsan kautta (diureetti). Sitä käytetään myös suonikohjujen ja huonon verenkierron oireiden (krooninen laskimoiden vajaatoiminta) hoitoon, mukaan lukien jalkakipu ja raskaus, yökrampit, kutina ja nesteen kertyminen (ödeema). Melilotusta käytetään joskus yhdessä tavanomaisten lääkkeiden kanssa laskimoveritulppien hoidossa. Muita käyttötapoja ovat imusuoniston tukoksen hoito. Imusuonisto poistaa nestettä kudoksista. Jotkut levittävät sitä suoraan iholle mustelmien hoitoon.

Missä sitä voi löytää: F-XBC, F-HAIR MEN, F-MELIRUTIN.

Aktiivinen ainesosa, joka on saatu bioteknologian avulla Bermudan mikro-organismista, jäljittelee kestävyysliikunnan koulutuksen vaikutusta lisäämällä adiponektiinin vapautumista ja mitokondrioiden toimintaa. Se parantaa kehon, kaksoisleuan ja kasvojen muodon määrittelyä, jota voidaan edelleen täydentää liikunnalla. On kiistatonta, että liikunta auttaa parantamaan elämänlaatuasi. Kestävyyskoulutus sisältää alhaisen intensiteetin ponnistelun laajojen ajanjaksojen ajan ja parantaa yleistä sydän- ja verisuonitautien tilaa, alentaa rasvaa ja parantaa lihaskuntoa. Tyyppi I lihaskuidut (toniset kuidut) auttavat ylläpitämään kehon asentoa ja lisääntyvät kestävyyskoulutuksella, mikä edistää adiponektiinin vapautumista. Ikääntyminen ja riittämätön fyysinen aktiivisuustaso aiheuttavat lihaskudoksen vastustuskyvyn heikkenemisen, mikä johtaa kiinteyden menetykseen. Tyyppi I -kuitujen ja niiden mitokondrioiden aineenvaihdunnan edistämisen avulla lihaskunto paranee ja tarjoaa lisätukea käsivarsille, jaloille, vatsalle, kaulalle ja kasvoille. Bermuda, pieni mutta upea subtrooppinen saari, on Bacillus sp.:n elinympäristö. Se tuottaa rakenteellisesti monimuotoisia yhdisteitä, joilla on odotettavissa olevia vaikutuksia eri biologisten järjestelmien eri aineenvaihduntapoluissa.

68% lisää adiponektiinin vapautumista adiposyyteistä vapautumalla rasvakudoksesta (in vitro), joka merkitsee tyyppi I lihaskuitujen metabolian tehostamista luustolihaksessa. Kuten kahdessa täydellisessä ja ainutlaatuisessa in vivo -tutkimuksessa on osoitettu, se auttaa parantamaan kehon siluetin, hoikan kaulan ja määriteltympi V-muotoisen kasvon ulkonäköä. 48% korkeampi mitokondrioiden toiminta, adiponektiinin vapautuminen adiposyyteistä tukee mitokondrioiden toimintaa lihassoluissa.

Missä sitä voi löytää: F-MUSCLE FIT, F-MUSCLE FACTOR

Rutiinilla on kyky palauttaa C-vitamiinin antioksidanttinen potentiaali neutralisoituaan vapaan radikaalin. Koska C-vitamiinilla on tärkeä rooli kapillaarien seinämien ja ihon kehyksen ylläpitävässä kollageenin valmistuksessa, tämä voisi vaikuttaa dramaattisesti ihon terveyteen. Rutiinilla on kyky suojata ihoa edistyneiden glykaatio lopputuotteiden (AGE) aiheuttamalta vauriolta. AGE:t nopeuttavat ihosolujen ikääntymistä, mikä aiheuttaa ihon elastisuuden ja kollageenin menetystä. Yksi kliininen tutkimus osoitti, että rutiini voi tehokkaasti säännöstellä AGE:iden aiheuttamaa kollageenin hajoamista. Rutiinin kyky tarjota mikroverisuojaa, parantaa verenkiertoa ja puolustautua vapaiden radikaalien aiheuttamalta vauriolta tekee siitä erinomaisen ainesosan luonnollisissa ihonhoitotuotteissa ikääntyvälle iholle. Lisäksi, koska rutiini voi tunkeutua ihoon, se tekee siitä erittäin arvokkaan.

Missä sitä voi löytää: F-MAGISTRAL.

Tämä on tulehdusta ehkäisevä ainesosa, joka pitää ihon tasapainossa ja tasaisen sävyisenä. Se rauhoittaa ärsyyntynyttä kudosta ja auttaa uudistamaan terveen ihon. Se vähentää tulehduksen välittäjien muodostumista suuresti.

Mistä sitä löytyy: F-MAGISTRAL.

Lähde: luonnollinen, riisistä uutettu.

Vegaaniset keramidit ovat riisistä uutettu uute, joka on valmistettu prosessilla, jossa optimoidaan sfingolipidien ja fosfolipidien osuutta. Keramidit ovat tärkeitä osia orvaskeden rakenteessa ja laadussa. Keramidit muodostavat intercellular lipidikerroksen tärkeimmän osan (40%).

Ne ohjaavat useita tärkeitä biologisia toimintoja:

 • säätelevät trans-epidermaalista vesivirtausta
 • ylläpitävät orvaskeden kerrosten yhteenkuuluvuutta ja suojaavat ihoa
 • palauttavat ihon suojamuurin.

Missä sitä käytetään: Keramidivoiteessa.

Lähde: biofermentaatio (tuotettu bakteereista)

Alhaisessa pitoisuudessa tämä valkaisupeptidi tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn melaninipitoisuuden vähentämisessä sekä melanosomin kuljetuksen ja melaninintuotantoon liittyvien entsyymien, kuten tyrosinaasin, TR-1:n ja TR-2:n, estämisessä. Tämä peptidi toimii myös geneettisesti vähentääkseen melaninipitoisuutta edistävää transkriptiotekijää MITF. In vivo- ja ex vivo -testaus osoittavat sen merkittävän tehokkuuden täplien vaalentamisessa vain 9 ja 14 päivän kuluessa. Monien laajojen tutkimusten osoittamaa tehoa, tätä peptidiä voidaan pitää erittäin tehokkaana, nopeavaikutteisena, turvallisena ja vakautettuna täplien korjausaineena.

Missä sitä voi löytää: F-RADIANCE.

Lähde: Synteesi

Tämä hexapeptidi lisää akvaporiini 3:n (AQP3) ilmentymistä, parantaen veden virtausta epidermiksen peruskerroksesta sarveiskerrokseen. Tämän hexapeptidin avulla ihon kosteustaso ei vain säily, vaan se nousee. Lisäksi se parantaa esteettistä toimintaa ja lisää kollageeni I:n synteesiä ja keratinosyyttien lisääntymistä, tarjoten täydellisen hoidon ihon vanhenemista vastaan.

Iho ei vain suojaa meitä ympäristöltä, vaan myös säätelee veden vaihtoa. Vesi on välttämätöntä ihon normaalille toiminnalle, erityisesti sarveiskerrokselle (SC) ja ihon esteettisille ominaisuuksille. Veden kuljetusta säätävät mekanismit eivät ole täysin ymmärrettyjä, mutta SC:n, sen alla olevien elävien solujen ja ilmakehän välillä on jatkuva veden vaihto. Akvaporiinit ovat kalvoproteiineja, jotka osallistuvat veden kuljetukseen eri kudoskerrosten läpi ja toimivat veden valikoivina huokosina. AQP3 on yleisin akvaglyseroporiiini ihmisen epidermiksessä, helpottaen veden, glyserolin ja muiden pienten liukoisten aineiden kuljetusta. Siksi AQP3 parantaa trans-epidermaalista läpäisykykyä, lisää veden määrää ihon pinnalla ja auttaa esteen toimintaa.

Tämä peptidi lisää AQP3:n ilmentymistasoja keratinosyyteissä, jotka ovat luonnostaan alentuneet kronologisen vanhenemisen ja valoaltistuksen takia. Lisäksi tämä peptidi sisältää muita ominaisuuksia, jotka edistävät ihon esteettistä toimintaa ja nuorekasta ulkonäköä.

Missä sitä voi löytää: F-HYDRALIX.

Lähde: synteesi

Tämä on syntetisoitu peptidi, joka lisää rasvakudoksen määrää tietyillä alueilla parantaen kasvojen ulkonäköä ja luoden houkuttelevia vartalon kaaria. Peptidi stimuloi peroksisomien proliferatorien aktivoituvan reseptorin gamma kofaktori 1α:n (PGC-1α) ilmentymistä, joka tehostaa adipogeneesi nopeutta. Tämä johtaa suurempaan lipidien kertymiseen ja tilavuuskasvuun halutuilla alueilla, kuten huulissa. Ikääntyessä iho ohenee, menettää kiinteyttä ja painovoima vetää sitä alaspäin, mikä johtaa ei-toivottuihin ja näkyviin muutoksiin kasvoissa ja vartalossa. Lisäksi rasvakudos, joka on pääasiassa ihon alla toimien tukevana kudoksena, jakautuu uudelleen ja vähenee alueilla, kuten poskissa, kasvojen ovaalialueella, rinnoissa tai huulissa. Nykyään täydelliset huulet ovat tärkeitä, joten ihmiset etsivät tehokkaita ja vähemmän aggressiivisia tapoja lisätä kudoksen määrää. PGC-1α on transkriptionaalinen kofaktori, joka vuorovaikutuksessa peroksisomien proliferatorien aktivoituvan reseptorin PPARγ kanssa säätelee adipogeneesi nopeutta. Tämä peptidi lisää paikallista tilavuutta parantaen kasvojen ulkonäköä, edistämällä PGC-1α:n ilmentymistä ja lipidien kertymistä rasvakudokseen.

Missä sitä voi löytää: F-PERFECT LIPS.

Lähde: Synteesi & luonnollinen

 

Hiusten merkitystä elämässämme ei voida yliarvioida. Sekä miehet että naiset menettävät luonnollisen nuorekkaan ulkonäkönsä lisäksi myös itsetuntonsa ja itseluottamuksensa, kun menettävät hiuksensa. Hiustenlähtö, jota kutsutaan myös hiustenlähdöksi tai alopeciaksi, on yleinen ongelma, joka vaikuttaa sekä miehiin että naisiin. Acetyl tetrapeptide-3 on innovatiivinen ja ainutlaatuinen aktiivinen kompleksi, jonka tarkoituksena on estää hiustenlähtöprosessi ja stimuloida hiusten kasvua. Se on biomimeettinen peptidi (acetyl tetrapeptide-3), joka on yhdistetty punakärsämöuutteeseen, joka on rikas Biochanin A:sta. Tehokkuus perustuu sen kahden ainesosan yhdistettyyn ja synergistiseen vaikutukseen. Normaalin hiustupen ympärillä on terve sidekudos ja dermaalipapilla, eikä tulehdusprosessia tai oksidatiivista stressiä ole juuri lainkaan. Hiustenlähtöä kärsivillä henkilöillä hiusten kasvusykli on usein häiriintynyt dihydrotestosteronihormonin (DHT) lisääntymisen, hiustuppea ympäröivän sidekudoksen eheyden menetyksen ja tulehdusprosessin ja oksidatiivisen stressin lisääntymisen takia päänahassa. Ikääntyessä hiustuppien määrän ja koon vähentyminen päänahassa johtaa myös ohuempiin hiuksiin ja lisääntyneeseen hiustenlähtöön. Acetyl tetrapeptide-3:lla on suora vaikutus 5-α-reduktaasiin, joka säätää dihydrotestosteronin (DHT) määrää ja estää hiusten mineraalisaatiota. Se parantaa ECM-proteiinien eheyttä dermaalipapillassa paremman hiusten kiinnityksen varmistamiseksi. Acetyl tetrapeptide-3 vähentää myös tulehduksen aiheuttamia vaurioita, mikä tekee siitä maksimaalisesti tehokkaan hiustenlähtöprosessin vähentämiseksi ja hiusten kasvun stimuloimiseksi.

 

 • Vähentää pro-inflammatorisia sytokiineja synergisesti verrattuna pelkän puna-apilauutteen vaikutukseen.
 • Biochanin A estää 5-α-reduktaasin aktiivisuutta, vahvistaen sen vaikutusta DHT-tuotantoon androgeenisen hiustenlähdön vähentämiseksi.
 • Acetyl tetrapeptidi-3 stimuloi kollageenin tuotantoa parantaen ECM:n eheyttä, mikä johtaa parempaan hiusfollikkelien kiinnittymiseen. • Acetyl tetrapeptidi-3 stimuloi dermaalin papillan soluväliaineen proteiinien tuotantoa, mikä vaikuttaa suoraan hiusfollikkelin kokoon ja kiinnittymiseen. • Acetyl tetrapeptidi-3 stimuloi hiusten kasvua tehokkaammin kuin referenssinä käytetty hiusten kasvun aine, Minoxidil®. Kliininen teho:
 • Aiheuttaa 15% kasvun anageenisen hiuksen tiheydessä verrattuna lumelääkkeeseen, osoittaen sen tehokkuuden stimuloida hiusten kasvua.
 • Aiheuttaa vahvan -52% vähennyksen telogeenisten hiusten tiheydessä verrattuna lumelääkkeeseen, mikä osoittaa selvästi hiustenlähdön vähentymisen.

 

Missä sitä voi löytää: F-HAIR MEN

Ikääntyessä iho menettää elastisuuttaan ja lihakset heikkenevät, mikä voi johtaa silmäpusseihin, joissa iho lösähtää silmien ympärille. Silmäpussit voivat johtua myös nesteen kertymisestä, joka johtaa turvonneisiin silmiin. Tämä johtuu useista verisuonisairauksista, kuten huonosta imusuonienkierrätyksestä tai lisääntyneestä kapillaaripermeabiliteetista. Tämä peptidi taistelee turvotusmekanismeja vastaan ja osoittaa dekongestanttivaikutuksen, parantaen ihon kimmoisuutta ja sileyttä.

Tämä peptidi edistää glykaation estoa, joka aiheuttaa kudosten vaurioita ja vähentää verisuonten läpäisevyyttä, mikä voi auttaa minimoimaan nesteen aiheuttamaa silmäpussien turvotusta. Ainesosa on myös tehokas lipidien kertymisen vähentämisessä, mikä viittaa potentiaaliseen vaikutukseen silmäpusseihin, jotka johtuvat rasvan ylijäämästä. Peptidin kyky hajottaa värikästä bilirubiinimolekyyliä johtaa myös anti-tummuusvaikutukseen.

 

 • Estää kollageenin ristisidosten muodostumista: Kollageenin glykaation estäminen estää kimmoisuuden menetyksen ja siten silmäpussien muodostumisen.
 • Tulehdusta estävä ja turvotusta vähentävä vaikutus estää nesteen kertymistä silmäpusseihin.
 • Tummuuden väheneminen silmien alla ITA- ja L*-arvojen merkittävä kasvu osoittaa lievää vaalentavaa vaikutusta.

 

Lähde: F-EYE CONTOUR.

Lähde: Synteesi

 

Karsiniini on luonnollinen yhdiste, joka saadaan kar-nosiinin dekarboksyloinnin seurauksena. Karciniini on osoittanut kykynsä suojella ihon eheyttä oksidatiiviselta stressiltä (detoksifikaation, vapaiden radikaalien sitomisen ja vaurioiden korjaamisen avulla). Iho on alttiina jatkuvasti oksidatiiviselle stressille (esim. auringonvalo, saasteet, fyysinen stressi jne.) ikääntymisen lisäksi. Tämän oksidatiivisen stressin seurauksena voi vaikuttaa ihon rakenteeseen ja sen muodostavien solujen, kuten fibroblastien ja keratinosyyttien, aineenvaihduntatoimintoihin. Koska nämä tekijät ovat tärkeitä ihon laadulle, karsiniini kykenee suojaamaan kollageenia ja muita iho-osia tällaisilta aggressioilta ja ylläpitämään alttiina olevien solujen aineenvaihduntaa.
Hoito sekä estää että korjaa päivittäisten aggressioiden aiheuttamia vaurioita, mikä mahdollistaa ihon pysymisen terveenä, kiinteänä ja kauniina. Se vaikuttaa kolmella eri tavalla, jotka eivät sulje toisiaan pois, ja joilla on maksimaalinen tehokkuus:

Antioksidantti / anti-stressi
Glykaation esto
Aineenvaihdunnan stimulointi

 

Glykaation esto: suojaa kollageenia ja muita proteiineja glykaatioprosesseilta kahdella eri tasolla:

 • Ennaltaehkäisy: glukoosin sitomisella.
 • Korjaus: korvaamalla kollageeni transglykaatioprosessissa.

 

Tämä estää proteiinia ristisidoksen muodostumiselta, kun taas muut antioksidantit, kuten E-vitamiini, epäonnistuvat siinä. Se on vieläkin tehokkaampi kuin glykaatiossa viitteenä oleva aminoguanidiini. Lisäksi reaktion lopputuotteet eivät ole myrkyllisiä eivätkä mutageenisia. Iho säilyttää rakenteensa ja elastisuutensa.

Yksilöllinen antioksidantti: UV-säteily voi aiheuttaa vaurioita, joita voidaan seurata mittaamalla solujen redox-tilaa. Iho voi hitaasti toipua itsestään UV-säteilyltä. Kuitenkin jopa 24 tunnin kuluttua itseparantumisprosessi ei ollut vielä täydellinen. Hoidolla karsiniinilla saavutettiin täydellinen toipuminen vain noin 8 tunnissa. Se tarjoaa nopean ja luotettavan suojan oksidatiivisen stressin aiheuttamia vaurioita vastaan, kuten on osoitettu. Se vähentää haitallista LOOH:ta (lipidiperoksidi) vaarattomaksi alkoholi LOH:ksi, estäen proteiinien hajoamisen myrkyllisiksi vapaiden radikaalien muodoiksi, mikä on arvioitu HPLC:n avulla. Tämä antioksidatiivinen vaikutus on ainutlaatuinen eikä sitä jaeta muiden antioksidanttien, kuten E-vitamiinin, kanssa. Alistinilla on myös antioksidatiivisia ominaisuuksia sen kyvyn vuoksi kerätä haitallisia yhdisteitä, kuten osoittaa sen kyky vähentää MDA:n (oksidatiivisen stressin myrkyllinen sivutuote) tuotantoa.

Vähentää ihon tulehdusta: Aggressiot voivat johtaa ihon tulehdukseen. Kun sitä levitetään ihmisen uudelleenmuodostuneelle epidermikselle, se vähentää proinflammatoristen sytokiinien eritystä, kuten TNF-alfa, IL-1 alfa ja IL-8. Siksi sillä on anti-inflammatorisia ja rauhoittavia ominaisuuksia, jotka ovat verrattavissa kortikoideihin ilman vakavia sivuvaikutuksia.

Energisoi ihoa: Sirtuiinit ovat proteiineja, jotka osallistuvat ikääntymiseen, stressin kestävyyteen ja solujen aineenvaihduntaan niiden kyvyn ansiosta ylläpitää ATP-tasoja. Se stimuloi sirtuiinien tuotantoa annosriippuvaisesti, lisäten siten ihosolujen aineenvaihduntakykyä.

Stimuloi kollageenin tuotantoa: Ikääntyessä kollageenin tuotanto vähenee, ihon joustavuus vähenee, rypyt ilmestyvät. Se stimuloi fibroblastisen kollageenin tuotantoa annosriippuvaisesti. Iho on tiheämpi ja nuorempi.

Parantaa hiusten tiheyttä: Lisäämällä hiusten anagen-vaiheessa olevien hiusten määrää, 6 kuukauden hoito yhdessä orgaanisen piin kanssa parantaa hiusten tiheyttä 80%:lla testatuista kaljuuntuneista miehistä. Hiukset ovat tiheämmät ja terveemmät.

 

Mistä sen löytää: F-LIFT+ FACE, F-HAIR MEN.

Lähde: bio-fermentaatio (tuotettu bakteereista)

Kuparipeptidi on luonnollinen ihmisen tripeptidi. Veriplasmassa kuparipeptidin taso on noin 200 ng / ml 20-vuotiailla ja 60 vuoden iässä taso laskee 80 ng / ml: iin. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmisen tripeptidi kuparipeptidillä on monia biologisia vaikutuksia, kuten haavan paranemisen aktivaatio, immuunisolujen vetovoima, antioksidanttiset ja anti-inflammatoriset vaikutukset, kollageenin stimulointi jne. Sitä käytetään laajalti korjaavana ja anti-aging ainesosana, mutta se auttaa myös suurentamaan hiussipuleita ja stimuloimaan hiusten kasvua.

Missä sitä voi löytää: F-HAIR MEN

Lähde: bio-fermentaatio (valmistettu bakteereista)

Decapeptidi-4. CG-IDP2 toimii ryppyjä vähentävänä, ihon kohottavana ja hiusten kasvua edistävänä aineena. Se on kaksoiskerroksinen kapseloitu biomimeettinen peptidi, joka vahvistaa ihon kimmoisuutta indusoimalla kollageenin ja elastiinin synteesiä. Se on mukana normaalissa ihon kasvussa, parantumisessa ja haavan hoidossa. Se vähentää ja ehkäisee juonteita ja ryppyjä aktiivisesti uusien ihosolujen synnyttämisen kautta. Lisää solujen tiheyttä ja elinikää.

Missä sitä voi löytää: F-HAIR MEN.

Lähde: bio-fermentaatio (tuotettu bakteereista)

Oligopeptidi-24. CG-EDP3 toimii ryppyjä ehkäisevänä, ihoa kohottavana ja kiinteyttävänä aineena. Se on kaksoiskerroksinen inkapsuloitu biomimeettinen peptidi, joka vähentää ja ehkäisee ryppyjä aktiivisesti tuottamalla uusia ihosoluja. Se parantaa ihon sävyä, joka on täynnä elinvoimaa ja energiaa, ja minimoi arpia muodostamalla uusia ihosoluja. Osoittaa solukasvun ja -liikkuvuuden, solujen selviytymisen ja soluväliaineen ilmenemisen up-regulaatiota.

Mistä löydät sen: F-LIFT+ FACE.

Lähde: luonnollinen

Glutationi on tärkeä solujen suojaaja ikääntymisen aikana, sillä se toimii sekä antioksidanttina että detoksifikaatioaineena. Glutationilla on erittäin hyvä kyky estää melaninisynteesiä, minkä vuoksi se on olennainen osa melasmaa ja ihon pigmentaation hoitoa. Se sitoo itseensä toksiineja, kuten raskasmetalleja, kemiallisia saasteita ja syöpää aiheuttavia aineita, muuttaen ne helpommin eliminoitavaksi muodoksi kehosta. Glutationi on tehokas antioksidantti, jota löytyy jokaisesta solusta ja joka suojaa solujamme vapailta radikaaleilta.

 

Missä sitä voi löytää: F-XFC, F-XFC+, F-SLIM LIFT, F-GLOW LIFT, F-MELACLEAR, F-ANTI-OX.

Lähde: synteesi

Ihon ikääntymisen mekanismien tutkimus on perinteisesti jättänyt huomiotta tärkeän alueen: dermoepidermaalisen liitoksen (DEJ). Tämä on kerroksellisuus, joka vastaa ihon tukemisesta ja viestinnästä keratiinisolujen ja dermaalisten solujen välillä.

DEJ on fyysisesti perusmembraani, joka erottaa ihon solut epidermiksestä solujen alapuolella olevasta soluväliaineesta (ECM) dermiksessä. Tämä kalvo koostuu kahdesta kerroksesta, peruslaminaa, joka on kosketuksessa solujen kanssa, ja sen alapuolisesta retikulaarilaminaasta, joka on kosketuksessa ECM: n kanssa. Peruslamina on runsaasti kollageeniä tyyppiä IV, proteoglykaaneja ja glykoproteiineja entaktiinia ja laminiaania. Nämä molekyylit tarjoavat rakenteellisen verkon ja bioadheesiomahdollisuudet solujen kiinnittämiseen.

Laminaatti on noin 850 kDa: n glykoproteiini, ja se on kollageenin jälkeen toiseksi yleisin proteiini ECM: ssä. Kun kollageeni toimii yksinomaan rakenteellisena roolina ihossa, laminin osallistuu solujen toiminnallistamiseen ja aktivoimiseen, prosesseihin kuten solujen lisääntymiseen, siirtymiseen ja tarttumiseen. Nämä mekanismit ovat välttämättömiä ihon normaalin tasapainon ylläpitämiseksi ja ovat olennaisia esimerkiksi haavan paranemisprosesseille.

Laminaattia on vain peruskalvoissa. Se koostuu kolmesta erittäin pitkästä polypeptidiketjusta (alfa-, beeta- ja gamma-ketjut), jotka on järjestetty epäsymmetrisen ristin muotoon ja pidetään yhdessä disulfidisidoksilla. Kolme ketjua esiintyvät eri alatyypeissä, mikä johtaa kahdentoista erilaisen lamininin isoformin muodostumiseen, joista parhaiten tutkittu on laminin-1.

Keratinosyytit tunnistavat sidospaikkoja Lamininissa, erityisesti Laminin-5:ssä, käyttämällä omia integriinireseptoreitaan, transmembraanisia proteiineja, jotka sijaitsevat tiettyjen liitoskohtien, nimeltään hemidesmosomit, päällä.

Lipotec on tunnistanut ja syntetisoinut sekvenssin Lamininin alfa-ketjusta: heksapeptidi-10. Tämä peptidi säilyttää useita luonnollisen proteiinin ominaisuuksia ja edistää solujen kiinnittymistä ja lisääntymistä.

Tietyt DEJ:n piirteet muuttuvat ikääntymisprosessissa, kuten keratinosyyttien kiinnittymiskyky, todennäköisesti johtuen integriinien ilmentymisen puutteesta ikääntyessämme. Laminin-5:n synteesin on myös osoitettu vähenevän vanhentuneessa ihossa. Tämä aiheuttaa kontaktin menetyksen dermiksen ja epidermiksen välillä, mikä johtaa ihon elastisuuden menetykseen ja roikkumiseen. Dermiksen ja epidermiksen välinen yhteys on välttämätön ihon tasapainon ylläpitämiseksi, koska se mahdollistaa hapen, ravinteiden ja jätteiden kuljetuksen, mikä edistää epidermiksen terveyttä.

Tämä tutkimus osoittaa, että Laminin-1:stä peräisin oleva synteettinen heksapeptidi kykenee palauttamaan ihon normaalin toiminnan edistämällä Laminin-5:n synteesiä, stimuloimalla keratinosyyttien ja fibroblastien lisääntymistä, aiheuttaen tiivistävän vaikutuksen dermiksessä ja parantamalla ihon elastisuutta, tiheyttä, kiinteyttä ja sileyttä.

Mistä löydät sen: F-LIFT+ FACE, F-EYE CONTOUR.

Lähde: Synteesi

Ihon alla olevat lihakset tarkasti hallitsevat otsan, silmien, nenän, huulien ja suun liikkeitä niin, että ihmisen kasvot kykenevät yli 10 000 erilaiseen ilmeeseen. Ilmeet ovat tärkeitä, koska ne ovat keino kommunikoida ja välittää emotionaalisia tiloja. Niiden lisäksi, että ne vaikuttavat sosiaaliseen vuorovaikutukseen, ne vaikuttavat kauneusihanteisiin. Ilmeikäs kasvot ovat kauniit, koska ne välittävät persoonallisuutta ja tunteita. Mutta on myös haittapuoli, sillä ilmeiden liikkeet ovat yhteydessä ilmeiden ryppyjen (tai matkimisryppyjen) muodostumiseen.

Tehokkain tapa vähentää ilmeiden ryppyjen muodostumista ja niiden etenemistä ajan myötä on vähentää lihassolujen liiallista stimulaatiota. Molekyylit, jotka voivat moduloida neuronien eksosytoosia, voivat auttaa rentouttamaan lihasten jännitystä, ja siksi niitä voidaan käyttää ryppyjen ulkonäön vähentämiseen.

Botulinum-neurotoksiinit (BoNT) ovat luonnollisia proteiineja, jotka toimivat tällä toimintaperiaatteella. Tällaiset toksiinit pilkkovat SNARE-kompleksia muodostavia proteiineja, estäen hermosolujen eksosytoosin MNJ:ssä peruuttamattomasti ja aiheuttaen lihasten halvaantumisen.

BoNT-injektiot ihoon estävät ilmeiden ryppyjen muodostumisen, mutta tämä menetelmä ei ole vapaa haittavaikutuksista, kuten allergisista reaktioista. Lisäksi lihasten halvaantumisen vuoksi voi esiintyä haittavaikutuksia, kuten roikkuvat silmäluomet tai kasvojen epäsymmetria ja ilmeikkyys voi kadota. Lisäksi ryppyjen vähentävä vaikutus kestää vain rajoitetun ajan, yleensä 3-4 kuukautta, vaatien säännöllisiä uusintahoitoja. Biomimeettiset kilpailevat estopeptidit on kehitetty jäljittelemään ihosta löytyviä proteiineja ja kilpailemaan niiden kanssa moduloida niiden toimintoja.

Biomimetiikalla valmistettujen peptideiden käyttö, jotka kilpailevat ihon osien kanssa, jotka ovat mukana hermovälittäjäaineen eksosytoosissa, voi vähentää lihaskontraktioprosessia kääntyvässä ja hallitussa tavassa ja siten vähentää ilmejuonteiden muodostumista. Lisäksi nämä pienet yhdisteet voidaan levittää paikallisesti eivätkä liity haittavaikutuksiin. Siksi biomimetiikalla valmistettuja inhiboivia peptidejä voidaan käyttää turvallisena vaihtoehtona BoNT: lle, ja ne mahdollistavat kasvojen luonnollisten ilmeiden ylläpitämisen, jotka ovat tärkeitä mukavuuden tunteen kannalta.

Näiden kilpailevien peptidien pituus on tärkeä niiden inhibointitoiminnan kannalta. Pidemmillä peptideillä on yleensä suurempi samankaltaisuus kantaproteiinin kanssa, mikä parantaa niiden affiniteettia ja inhibointikykyä. Korkean aktiivisuuden omaavat peptidejä voidaan levittää paikallisesti viivästyttämään ilmejuonteiden etenemistä pysyviksi ryppyiksi, jotka ovat syvempiä ja näkyvämpiä, erityisesti keski-ikäisillä naisilla.

Tämä oktapeptidi on ARGIRELINE®-peptidin pidentymä. Koska nämä peptideillä on samankaltaisuus SNAP-25: n N-terminaalisen alueen kanssa, ne voivat sitoutua SNARE-kompleksiin aiheuttaen sen epävakaannuttamista. Tämän seurauksena rakkulat eivät voi vapauttaa hermovälittäjäaineita yhtä tehokkaasti NMJ: ssä, joten lihasten supistuminen voidaan vaimentaa.

Oktapeptidin paikallinen levitys voi auttaa estämään linjojen ja ryppyjen muodostumista kasvojen ilmeiden toistuvan supistumisen seurauksena BoNT-toksiinin vaihtoehtoisella mekanismilla. Tämä koskee jo esiintyneitä ryppyjä ja juonteita 30-luvulla tai jopa ennen sitä, mutta se voi myös viivästyttää niiden etenemistä 40-50-luvuilla, auttaen ylläpitämään sileämpää ihoa niissä alueissa, jotka ovat alttiita syvemmille ja näkyvämmille ryppyille.

Oktapeptidin teho in vitro -testeissä on osoitettu estävän SNARE-kompleksin muodostumista ja myös moduloivan hermosolujen välittäjäaineen vapautumista. Kliiniset testit ovat osoittaneet, että sen käyttö vähentää ryppyjen syvyyttä ja ihon karheutta alueilla, joilla on ilmejuonteita. Sitä voi löytää nimellä F-BTX.

Lähde: Synteesi

Ilmejuonteet ovat tiettyyn tyyppisiä ryppyjä, jotka liittyvät toistuviin lihasten supistuksiin ja yleensä ilmestyvät jo noin 30 vuoden iässä. Lihakset supistuvat, kun ne vastaanottavat asetyylikoliinia, joka vapautuu hermosolun eksosytoosissa. Vesikkelin yhdistämiseksi solukalvoon tarvitaan kaksi tapahtumaa: SNARE-kompleksin muodostus ja kalsiumionien tunkeutuminen hermosoluun. Pentapeptidi on muokattu enkefaliini, joka kytkeytyy enkefaliinireseptoriin hermosolun ulkopuolella. Tämä yhteys vapauttaa G-proteiinin alayksiköt (α, ß, Y), jotka sulkevat kalsiumkanavia, estäen näin vesikkelin fuusion ja asetyylikoliinin vapautumisen synapsin yli. Tämä pitää hermosolun levossa, vähentää lihasten supistumista ja estää ilmejuonteiden ja ryppyjen muodostumista.

Missä voit löytää sen: F-BTX.

Lähde: bio-fermentaatio (tuotettu bakteereista)

Oligopeptidi-34. CG-TGP2 toimii ihon vaalentamisessa ja kirkastamisessa, auringonsuojana ja ikääntymisen vastaisena aktiivina. Se on kaksikerroksinen biomimeettinen kapseloitu peptidi, joka tasapainottaa ihonsävyä, ehkäisee fotoikääntymistä ja ikääntyneiden pigmenttiläiskien muodostumista. Se estää merkittävästi melaniinin synteesiä melanosyyttisoluissa. CG-TGP2:lla on innovatiivinen vaalentava teho ikääntyneisiin pigmenttiläiskiin, ruskeisiin pigmenttiläiskiin ja se parantaa fotoikääntymistä ja ihon sävyn tasaisuutta.

CG-TGP2 jäljittelevä peptidi aiheuttaa MITF:n hajoamisen, inaktivoimalla päätekijät melaniinia tuottavilta entsyymeiltä, tyrosinaasilta, TRP-1:lta ja TRP-2:lta, jotka rajoittavat aktivaatiota alfa-MSH:n toimesta. • Estää melaniinin synteesiä ja tyrosinaasitoimintaa jopa 58%. • Estää melanosomien siirron melanosyyteistä keratinosyyteihin jopa 30%.

Missä sitä voi löytää: F-LIFT+ FACE, F-RADIANCE.

Lähde: synteesi

 

Rosacea vaikuttaa arvioiden mukaan 45 miljoonaan ihmiseen ympäri maailmaa. Kapillaarien ja talirauhasten tulehdus, eryteema, laajentuneet kapillaarit, ihon punoitus, märkärakkulat, kutina ja postinflammatorinen hyperpigmentaatio (PIH) ovat usein yhdistettyjä ihon punoituksen häiriöihin. Kaikki nämä vaikutukset sijaitsevat pääasiassa kasvojen keskiosassa. Rosacea

COUPErIX

 

 • Krooninen ihon punoituksen häiriö, jossa näkyvät kapillaarit voivat myös tehdä ihon tylsän näköiseksi.
 • Tyypillisesti se vaikuttaa kalpeaihoisiin henkilöihin ja erityisesti yli 30-vuotiaisiin naisiin.
 • Syytä ei tunneta, mutta useat tekijät voivat aiheuttaa sen (voimakkaat tunteet, mausteinen ruoka, liikunta, alkoholi jne.). Immuunijärjestelmän luonnollisessa vastauksessa mahdollisesti haitallisiin tekijöihin ja olosuhteisiin kallikreiineillä ja antimikrobisilla yhdisteillä, kuten kateelisidiineilla, on tärkeä rooli. Ne aiheuttavat interleukiinien (IL) vapautumisen, joita esiintyy lisääntymisenä kasvojen ihon punoituksessa ja verisuonimuutoksissa. Iho-ongelmissa, joissa esiintyy eryteemaa ja laajentuneita verisuonia, kuten rosaceassa, LL-37-ilmentymä on havaittu olevan poikkeuksellisen korkea, se aktivoituu paikallisesti ja tulehdusreaktioiden kaskadi johtaa tulehdusreaktioiden metabolien, kuten IL-6:n ja IL-8:n, lisääntymiseen. Sidekudos voi vaurioitua, kun solunulkoisen matriisin (ECM) proteolyyttinen hajoaminen, pääasiassa kollageenin hajoaminen, kasvaa Matriksiin Metalloproteinaasien (MMP) aktivaation vuoksi. Tämän seurauksena punaiset alueet tulevat näkyvämmiksi, koska kapillaarit ovat hauraita ja läpäiseviä, ja verisuonet voivat helposti laajentua tulehduksen vuoksi. Tetrapeptidi auttaa vähentämään kasvojen punoitusta ja muita LL-37:n aktivoinnista ja seuraavasta IL-vapautumisesta johtuvia iho-ongelmia. Se tarjoaa myös valosuojan alentamalla soluvaurioita ja ihon tulehduksen negatiivisia vaikutuksia.
 • Vähentää LL-37-välitteistä IL-6- ja IL-8-vapautumista: IL-6-tasot laskivat 24,2% ja IL-8 22,8% Tetrapeptideillä 0,5 mg/ml:n pitoisuudessa.
 • Yhteyttävä kudosten hajoaminen vähenee Tetrapeptideillä, joilla havaittiin tilastollisesti merkitsevä estävä vaikutus kollagenaasin aktiivisuuteen.
 • Eryteema, punoitus ja voimakkuus vähenevät Tetrapeptideillä.
 • Ihon karheus vähenee myös 7,5%:lla hoidon lopussa.

 

Mistä löytyy: F-COUPERIX

Source: synthesis


Regulates the processes of differentiation , proliferation and intercellular communication. When it get into a cell, it can make a bond with nuclear
sensors. Thus, sections of the cell genome are activated or decelerated. Retinol provides minimal skin damage, a brief recovery period and a low
probability of complications. Retinol can effectively cleanse the skin, has anti-inflamatory effects, makes skin glow, improves skin texture and
structure, and provides a lifting effect.


Where you can find it: RETINOL 1.0, F-VITAMIN ACE.

Lähde: luonnollinen

Niasiiniamidi (nikotinamidi) on yksi kahdesta B3-vitamiinin muodosta; toinen muoto on niasiini (tai nikotiinihappo), joilla molemmilla on yhtä suuri vitamiinivaikutus. B3-vitamiini on elävien solujen välttämätön osa, joka on tärkeä proteiinien, hiilihydraattien ja rasvan aineenvaihdunnassa. Niasiiniamidi on esiaste pyridiinikoentsyymeille NAD ja NADP, jotka ovat mukana solujen aineenvaihdunnassa ja siten keskeisessä roolissa energian tuotannossa.

 

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Parantaa Aquaporin-3 (AQP3) toimintaa (in vitro)
 • Parantaa ihon sävyä (in vitro)
 • Auttaa parantamaan ihon yleistä ulkonäköä
 • Parantaa ihon rakennetta
 • Tasoittaa ihon sävyä
 • Saattaa auttaa vähentämään aknen näkyvyyttä
 • Saattaa auttaa elvyttämään hiuksia vähentääkseen hiustenlähtöä ja parantamaan hiusten yleistä ulkonäköä

 

Mistä sitä löytyy: F-GLOW LIFT, F-MELACLEAR, F-ACN, Niacinamide 5.0

Lähde: luonnollinen

 

DL-Panthenol on provitamiini DL-Pantoteenihapolle (vitamiini B5), joka on tärkeä osa ihmisen välittäjäaineenvaihduntaa. B5-vitamiinin puute voi johtaa moniin dermatologisiin häiriöihin. DL-Panthenolia käytetään lähes kaikentyyppisissä kosmeettisissa valmisteissa. Se hoitaa hiuksia, ihoa ja kynsiä. Se toimii ihon kosteuttavana aineena, joka syväkosteuttaa ihoa, stimuloi epiteelisaatiota haavojen paranemisen ja anti-inflammatoristen vaikutusten tarjoamiseksi. Se toimii myös hiusten hoitoaineena, joka tarjoaa pitkäaikaista kosteutta hiuksille, estää vaurioita, paksuntaa hiuksia ja parantaa kiiltoa. Tätä tuotetta voidaan käyttää myös kynsienhoitotuotteissa kosteuden parantamiseen ja joustavuuden lisäämiseen.

 

Mistä löydät sen: F-ACN, F-HAIR, F-HAIR MEN.

Lähde: luonnollinen

Hormonaalinen akne voi ilmetä monilla eri tavoilla. Jotkut kärsivät esimerkiksi polykystisestä munasarjojen oireyhtymästä (PCOS), toisilla on hyperandrogenismi ja sitten on ihmisiä, kuten minä, joilla kaikki hormonitestit ovat kunnossa. He ovat vain epäonnekkaasti herkkiä mieshormoneille, kuten testosteronille, erityisesti kasvojen ”hormonaalisilla” alueilla. On edelleen uusia tapoja, joita ihmiset voivat kokeilla ennen kuin turvautuvat ehkäisyyn tai isotretinoiiniin.

Liiallinen B-vitamiinien käyttö yli 250 mg päivässä voi johtaa enemmän akneen, mutta jotkut tutkimukset osoittavat, että B6-vitamiini 50–250 mg päivässä vähentää talin tuotantoa ja vähentää testosteronin vaikutuksia.

B6-vitamiini, jota kutsutaan myös pyridoksiiniksi, tarvitaan kuten mikä tahansa vitamiini moniin kehon toimintoihin, kuten solujen aineenvaihduntaan, energian tuotantoon, punasolujen kehittymiseen jne. Lisäksi B6-vitamiini edistää terveen ihon muodostumista vähentämällä sen herkkyyttä testosteronille sekä osallistumalla RNA:n ja DNA:n synteesiin, jotka sisältävät ohjeet epidermiksen korjaamiseksi ja kasvattamiseksi, joka kärsii aknesta. B6-vitamiinin positiiviset vaikutukset aknen hoidossa johtuvat yleensä sen roolista hormonitoiminnan ja prostaglandiinien toiminnan säätelyssä. B6-vitamiini voi vähentää testosteronin ja sen metaboliittien, kuten dihydrotestosteronin, vaikutuksia. Säätelyllä mieshormonitoimintaa B6-vitamiini estää hormonaalisen epätasapainon, joka aiheuttaa aknea.

Mistä löydät sen: F-MUSCLE FACTOR.

Biotiini, myös tunnettu nimellä vitamiini B7, on vesiliukoinen B-vitamiini, joka vaikuttaa positiivisesti aineenvaihduntaan, hermoston, ruoansulatuksen ja sydän- ja verisuonitoimintoihin. Se on välttämätön rasvojen ja hiilihydraattien aineenvaihdunnalle ja toimii synergisesti pantoteenihapon (vitamiini B5) kanssa vahvistaen hiuksia, lisäten kynsien paksuutta ja ehkäisten hiuskatovaurioita ja ohenevia hiuksia. Biotiini avustaa uusien solujen tuotannossa ja auttaa talirauhasia toimimaan asianmukaisesti, mikä johtaa terveeseen ihon kuntoon.

Mistä sitä löytää: F-HAIR.

Lähde: luonnollinen

 

Koska foolihappo auttaa edistämään terveiden ihosolujen kehittymistä, se voi auttaa torjumaan ennenaikaista vanhenemista, erityisesti ryppyjä ja juonteita. On myös havaittu, että se lisää kollageenin tuotantoa, jotta saat kiinteämmän ja tiukemman ihon. Foolihappo, jota kutsutaan myös vitamiiniksi B9, toimii antioksidanttina edistämään solujen uusiutumista ja taistelemaan vapaiden radikaalien vaurioita vastaan. Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että kun sitä käytetään topikaalisesti yhdessä kreatiinin kanssa, se taistelee auringon vaurioita ja ikääntymisen merkkejä vastaan, mikä johtaa kiinteämmän näköiseen ihoon.

 

Missä sitä voi löytää: MESO LIFT, MESO REPAIR, EYE SORBET.

Lähde: luonnollinen

 

Vitamiini C on erittäin tehokas antioksidantti, joka neutraloi vapaita radikaaleja – epävakaat molekyylit, jotka vanhentavat ihoa saasteiden, tupakoinnin ja auringonvalon seurauksena. Se estää melaniinin muodostumista, stimuloi hydro-lipidikerroksen kasvua ja edistää kollageenisynteesiä, tärkeää ihovalkuaista, joka vahvistaa ihon rakenteellista tukea ja elastisuutta.

 

Missä sitä voi löytää: F-VITAMIN C, F-VITAMIN ACE, F-GLOW LIFT, F-RADIANCE, F-EYE CONTOUR, F-ANTI-OX.

Lähde: synteesi

 

Et-vitamiini C on monitoiminen C-vitamiinin johdannainen, jolla on erinomainen vaalentava, antioksidanttinen, vapaiden radikaalien torjunta- ja kollageenin stimulointivaikutus. Sen stabiilisuus on parempi kuin muilla askorbiinihapon johdannaisilla. Se vaikuttaa voimakkaasti melaniinisynteesiin, vähentää tummia ja ikäpisteitä, taistelee valovaurioita vastaan ​​sekaantumalla tulehduskiputeoksiin ja kääntämällä ROS-tuotantoa saavuttaakseen vapaiden radikaalien torjuntatarkoituksen.

 

Missä sitä voi löytää: VITAMIN C 5.0.

Lähde: luonnollinen

 

Tocopherol on E-vitamiinin muoto, joka on peräisin yleensä kasviöljyistä. Tocopherol tunnetaan antioksidanttisena supertähtenä, joka suojaa ihoa. (Tämä ei ole kovin yllättävää, sillä tocopherolit muodostavat 96% ihon luonnollisesta antioksidanttisuojasta!). Tutkimukset osoittavat, että tocopherol: imee UV-säteilyä ja auttaa ehkäisemään UV-säteilyn aiheuttamaa vapaiden radikaalien vaurioita iholle. Toimii tulehdusta ehkäisevänä aineena iholla. Auttaa kosteuttamaan ihoa. Auttaa vähentämään saastumiseen liittyviä vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita. On myös alustavia todisteita siitä, että se voi auttaa estämään arpia ja vähentämään ikääntymisen merkkejä.

Mistä sitä voi löytää: F-VITAMIN ACE

Lähde: luonnollinen

Biorevitalisointi on ei-leikkaava menetelmä, jota käytetään taistelemaan ihon ikääntymistä ja erilaisia ihon ongelmia esteettisessä lääketieteessä. Tämä ioninen tasapainotuskaava sisältää 60 ainetta ihokerrosten korjaamiseen. Revitalisointi korjaa aktiivisesti ihoa korvaamalla puuttuvia mineraaleja, kuten magnesiumia, natriumia, kaliumia ja kalsiumia. Siinä on 12 vitamiinia, joista A-, B-, C- ja E-vitamiinit ovat vain muutamia, jotka edistävät ihosolujen stimulaatiota. Lisäksi siinä on myös 23 erilaista aminohappoa, jotka auttavat tuottamaan elastiinia ja kollageenia, kaksi tärkeää proteiinia, jotka muodostavat ihokerrokset. Vapaiden radikaalien torjumiseksi siinä on myös 2 antioksidanttia, jotta iho pysyisi terveenä ja hehkuvana. Revitalisointi stimuloi ihosolujen tuotantoa, jotta lisätyt ravintoaineet ja vitamiinit voivat toimia optimaalisissa olosuhteissa ihon alla. Se myös stimuloi ihmiskudoksen kasvua. Koentsyymit katalysoivat bio-kemiallisia reaktioita asiakkaan ihosoluissa, kun taas nukleiinihappojen emäsparit parantavat solujen välistä viestintää ja vitamiinit stimuloivat tärkeitä solutoimintoja, mikä auttaa korjaamaan ja edistämään terveiden ihosolujen kasvua. Kollageeni ja elastiini ovat tärkeitä rakenteen palauttamisessa roikkuvan ihon yhteydessä, ja aminohapot kannustavat niiden tuotantoon yhdessä muiden tärkeiden proteiinien kanssa. Mineraaleja on estämään ja korjaamaan ihon puutoksia ja antioksidantteja suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta. Tarjoaa välttämättömät ravintoaineet terveen ihon palauttamiseksi ja ylläpitämiseksi.

23 aminohappoa: alaniini, arginiini, asparagiini, asparagiinihappo, kysteiini, glutamiini, glutamiinihappo, glysiini, histidiini, hydroksiprolini, isoleusiini, leusiini, lysiini, metioniini, ornitiini, fenyylialaniini, proliini, seriini, tauriini, treoniini, tryptofaani, tyrosiini ja valiini. 18 vitamiinia: askorbiinihappo, biotiini, koliini, pantenoli, foolihappo, inositoli, niatsinamidi, nikotiinihappo (niasiini), para-aminobentsoehappo, pyridoksaalihydrokloridi, pyridoksiini, riboflaviini, tiamiini, tokoferyyliasetaatti, A-vitamiini (asetaatti), B12-vitamiini, menadioni (K3-vitamiini), D2-vitamiini (kalsiferoli). 4 kivennäisainetta: kalsium, kalium, magnesium, natrium. 6 koentsyymiä: kokarboksylaasi (TPP), koentsyymi A (CoA), flavin-adeniinidinukleotidi (FAD), nikotiiniamidiadeniinidinukleotidi (NAD), nikotiiniamidiadeniinidifosfaatti (NADP) ja uriinimonofosfaatti (UTP). 5 nukleiinihappoa: deoksiasenoosi, deoksyytidiiini, deoksyguanoosi, deoksitymidiiini ja metyylikytosiini. 2 pelkistävää ainetta: askorbiinihappo ja glutatiooni.

 

Missä sitä voi löytää: F-XFC, F-XFC+, F-SLIM LIFT

Lähde: luonnollinen

Kofeiini on voimakas antioksidantti, jolla tiedetään olevan anti-aging vaikutuksia. Kofeiini supistaa verisuonia ja auttaa vähentämään tulehdusta ja turvotusta. Se myös kiristää ja kirkastaa ihoa, vähentäen ryppyjä ja näkyvästi silottaen selluliittia kehossa. Kofeiini kykenee stimuloimaan solujen aineenvaihduntaa ja edistää erityisesti triglyseridien hydrolyysiä vapaiksi rasvahapoiksi ja glyseroliksi, vähentäen näin rasvakertymiä. Kofeiinilla on myös diureettinen vaikutus, joka auttaa hallitsemaan selluliitin yhteydessä esiintyvää nesteen kertymistä.

Missä sitä käytetään: F-EYE CONTOUR, F-XBC, F-SLIM LIFT, PPC+ CREAM.

Lähde: bio-fermentaatio (tuotettu bakteereista)

Silloitettu polymeeri, joka on johdettu luonnollisesta hyaluronihaposta. Tätä aktiiviainetta käytetään yleisesti täyteaineina tehtävissä dermaalisiin pistoksiin. Se näyttää joustavalta geeliltä, jonka korkea viskositeetti kykenee muodostamaan ihon pinnalle näkymättömän biologisen kalvon erilaisilla vaikutuksilla, kuten kosteuttamisella, suojauksella ja ryppyjen täyttämisellä.

Ristisilloitetun hyaluronihapon mikrorakenne tutkittiin käyttäen skannaavaa elektronimikroskooppia osoittaakseen, että se muodostaa ihon pinnalle 3D ”hengittävän” kerroksen, joka parantaa ihon suojatoimintoa, vähentää veden haihtumista ja estää ulkoisten aggressioiden, kuten UV-säteilyn, saasteiden jne., aiheuttamaa ihovauriota.

Ristisilloitetun hyaluronihapon liuoksen viskositeetti on 3 kertaa suurempi verrattuna perinteiseen hyaluronihapon liuokseen samalla pitoisuudella, mikä osoittaa sen voivan sitoa enemmän veden molekyylejä sen ristisilloitetun rakenteen vuoksi. Se toimii kuin ”mikrovarasto” ja toimittaa jatkuvasti vettä iholle.

In vivo -tutkimukset osoittivat, että ihon kimmoisuus kasvoi merkittävästi. Neljän viikon levityksen jälkeen suhteellinen ihon kimmoisuuden kasvuprosentti saavutti 21,6%. Satunnaistetut, kaksoissokkoutetut lumelääkekontrolloidut arvioinnit suoritettiin 20 potilaalle. Tulokset osoittivat merkittävää ihon sileyden parannusta 35%:lla vapaaehtoisista 30 päivän kuluttua.

Missä sitä voi löytää: MESO LIFT CREAM, HA DEEP FILLER, EYE SORBET

Lähde: luonnollinen

DMAE on lyhenne dimetyyliaminoetanolia sisältävästä antioksidanttisesta kalvon stabilisaattorista. DMAE vahvistaa ihosoluja ja niiden kalvoja, mikä suojaa solujen rakennetta vahingoittavilta vapailta radikaaleilta. Lisäksi se auttaa torjumaan lihasten veltostumisen vaikutuksia. DMAE auttaa kiinteyttämään ihoa ja vähentämään veltostumista, parantamaan ihon kimmoisuutta ja elastisuutta, tasoittamaan juonteita ja ryppyjä sekä kirkastamaan ihoa.

Missä sitä voi löytää: F-DMAE, F-XFC+ FACE, F-LIFT+ BODY, F-GLOW LIFT.

Lähde: luonnollinen

Gluconolaktoni on laktoniyhdiste, joka muodostuu yhden vesimolekyylin poistamisella glukonihaposta. Se on vesiliukoinen ja etanoliin liukeneva, lievä eikä ärsytä ihoa. Gluconolaktoni tunkeutuu hitaasti soluihin sen suuren molekyylipainon vuoksi, joten se tarjoaa paremmat kosteuttavat ominaisuudet verrattuna hydroksyylihappoon (AHA) ja sopii herkälle iholle. Lisäksi sillä on antioksidanttinen, tulehdusta ehkäisevä vaikutus, se parantaa ihon kiiltoa ja tasoittaa ihon sävyä. Gluconolaktoni on tehokas hoito rasvaiselle iholle, akneen ja ruusufinniin.

Mistä sitä voi löytää: HYALURONIC PEEL.

Lähde: bio-fermentaatio (tuotettu bakteereista)

Hyaluronihappo on tunnetusti elimistön kosteutetuin biopolymeeri. Elävissä kudoksissa se toimii sidekudoksen järjestäjänä ja vesipitoisena aineena. Natriumhyaluronaatti valmistetaan bioteknisesti turvallisesta prosessista; se on kontaminaatioista ja GMO:sta vapaa. Tietty taso stratum corneumin kosteutta on tärkeä ihon sileydelle ja kimmoisuudelle, samoin kuin tärkeille ihoa uudistaville ja kuoriville entsyymireaktioille. Hyaluronihappo muodostaa kalvon iholle ja kosteuttaa stratum corneumin pintakerroksia. Tämä kalvo vähentää myös ympäristön ärsyttävää ja negatiivista vaikutusta iholle.

Missä sitä voi löytää: F-HA, F-HA+, F-ACN, F-HA ULTRA, F-XFC+, F-LIFT+ FACE, F-XFC+ FACE, F-SLIM LIFT, F-GLOW LIFT, F-MESOMATRIX, F-BTX, F-HYDRALIX, F-LIFT+ BODY, F-EYE CONTOUR, F-HAIR, F-HAIR MEN, ESSENTIAL LOTION, HYALURONIC PEEL.

Maitohappo sopii niille, joilla on helposti ärtyvää ihoa. Se auttaa myös pitämään huokoset selkeinä poistamalla kuolleita soluja ja liiallista öljyä, estäen ärsyttäviä finnejä, mustapäitä tai valkopäitä muodostumasta. Maitohappo nopeuttaa tehokkaasti solujen uusiutumista ja stimuloi solujen uudistumista. Lisäksi se auttaa parantamaan ihon luonnollista kosteustekijää eli tapaa, jolla iho pitää itseään kosteutettuna. Pohjimmiltaan maitohappo auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja tuntuu vähemmän kuivalta.

Mistä löydät sen: F-HYDRALIX

Lähde: synteesi

Silicium on ihon olennainen osa. Se vuorovaikuttaa dermiksessä sijaitsevien rakenteellisten ja joustavien proteiinien, kuten kollageenikuitujen, elastiinin ja proteoglykaanien kanssa ja varmistaa optimaalisen ihon organisoinnin ja arkkitehtuurin. Lisäksi monet tutkimukset osoittavat, että silicium pystyy stimuloimaan ihosolujen aineenvaihduntaa ja siten parantamaan solujen proliferaatiota ja toimintaa (esim. kollageenin tuotanto, supistumiskyky…). Ikääntyessä ihossa luonnollisesti esiintyvän siliciumin määrä kuitenkin vähenee. Tämän seurauksena ihon arkkitehtuuri romahtaa ja ihon aineenvaihdunta hidastuu, mikä johtaa väistämättä ryppyihin. Silanoliteknologialla täydennämme siliciumin luonnollista allasta, mikä mahdollistaa täydellisen ihon uudelleenjärjestelyn kokonaisvaltaisesti kaikilla tasoilla.

• Epidermiksessä orgaaninen silicium tai pii parantaa keratinosyyttien proliferaatiota. Ikääntymisen vuoksi keratinosyyttien proliferaatiotahti hidastuu, mikä johtaa epidermiksen ohentumiseen ja heikentää ihon suojaa ja vähentää ihon kosteutta, koska transepidermaalinen vesihöyrynläpäisy kasvaa. Orgaaninen silicium parantaa proliferatiivisten keratinosyyttien määrää ihmisen uudelleenmuodostetussa epidermiksessä. Tämä johtaa paksuuntuneeseen epidermikseen, joka suojaa ja kosteuttaa ihoa paremmin.

• DEJ:ssä orgaaninen silicium parantaa ihon koheesiota. Dermal epidermal junction (DEJ) on rajapinta kahden ihokerroksen välillä ja vastaa ihon koheesiosta. Ikääntyessä DEJ ohenee ja voi moninkertaistua, mikä johtaa koheesion heikkenemiseen ja soluvälin kommunikaation vähentymiseen. Orgaaninen silicium pystyy parantamaan kollageeni VII:n ilmentymistä, yhtä tärkeää DEJ:n koostumusta ihmisen ihon eksplanteissa. Tämä johtaa parempaan ihon koheesioon ja solujen väliseen kommunikaatioon.

• Ihossa orgaaninen pii parantaa kollageenin tuotantoa dermiksessä. Ikääntyessä kaikki aineenvaihdunnat hidastuvat, mikä dermiksessä johtaa fibroblastien pienempään kasvunopeuteen ja vähäisempään aktiivisuuteen. Kollageenikuituja on liian vähän, minkä vuoksi iho on löysä ja ryppyinen. Orgaaninen pii stimuloi fibroblastien määrää ja aktiivisuutta. Dermiksessä on enemmän fibroblasteja, jotka tuottavat enemmän kollageenia. Tämä voimakas kollageenin tehostaja johtaa kiinteämpään ja joustavampaan ihoon. Ryppyjä täytetään ja häivytetään. • Hypodermiksessä orgaaninen pii parantaa lipolyysiä. Ikääntyessä rasvasolujen määrä kasvaa. Tämä johtaa rasvan kertymiseen esimerkiksi selluliitin muodossa vartalolla ja silmäpusseissa kasvoilla. Orgaaninen pii stimuloi rasvasolujen kykyä vapautua rasvasta parantamalla lipolyysiä. Orgaanisella piihoidolla kolminkertaistetaan rasvasolujen vapauttaman rasvan määrä. Selluliittia vähennetään huomattavasti, iho on kiinteämpi ja silmäpusseja vähennetään.

Hiussipulin muodostumisen ja ylläpidon muodostuminen ja ylläpito liittyy sen dermaalisten ja epidermaalisten komponenttien vuorovaikutukseen. Aktiivisesti kasvavat solut, jotka tuottavat hiuksia, sijaitsevat hiussipuleissa. Sekä hiusten laatu että määrä riippuvat piihapon merkittävästä läsnäolosta dermiksessa, epidermiksessa ja hiussuomussa. Orgaaninen pii osoitti merkittävän vaikutuksen hiusten kasvuun ja elinvoimaisuuteen yhdessä karisiinin kanssa.

Missä sitä voi löytää: F-SILORG, F-XFC+ FACE, F-EYE CONTOUR, F-GLOW LIFT, F-COUPERIX, F-LIFT+ BODY, F-MUSCLE FIT, F-MAGISTRAL, F-XBC, F-HAIR, F-HAIR MEN.

Lähde: luonnollinen

Se on kasviuute, jolla on joitain antioksidantti- ja tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia. Kuten muutkin antioksidantit, fytiinihappo voi auttaa neutraloimaan vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita iholla. Lisäksi sillä on kyky imeä tiettyjä mineraaleja – tiettyjä, jotka voivat olla haitallisia iholle, kun niitä on liikaa. Se näyttää toimivan mekaanisesti sitomalla rautamolekyylejä ihossa, jotka ovat vastuussa vahingoittamasta DNA:ta. Fytihappo on hellävarainen AHA-happo ja sopii erinomaisesti herkälle iholle tai ruusufinnistä kärsiville.

Missä sitä voi löytää: F-COUPERIX.

Luonnollinen lähde

Esikäyminen/probiotinen kompleksi, joka on suihkukuivattu maltodekstriinille ja valmistettu seuraavista ainesosista:

• α-glucooligosakkaridit (GOS), jotka on saatu entsymaattisella synteesillä kasviperäisistä substraateista (maissimaltoosi, punajuurisakkaroosi), • 100% puhdas kasvimehu, joka on rikas β-fruktooligosakkarideista (FOS), jotka on saatu kylmäpuristamalla jicama- tai yacon-juurakoita (Polymnia sonchifolia), • Lactobacillus probioottiset bakteerit (L. casei, L. acidophilus), inaktivoitu tyndallisoinnilla ja kuivattu pakastamalla.

Tätä tuotetta käytetään ihon ekoflooran optimointiin, biologisten puolustusten vahvistamiseen ja ihon säteilyn parantamiseen rakennetta ja sileyttä edistävällä vaikutuksella.

Mistä löytyy: PROBIOTIX CREAM.

Lähde: luonnollinen

Palorypälehappo, pyruvaatin tuote, on luonnollinen yhdiste, jota elimistö tuottaa auttamaan energian valmistuksessa ja käytössä. Koska se on tärkeä rasvan aineenvaihdunnassa, ihmiset saattavat käyttää palorypälehappolisää laihtumisen tueksi. Vaikka tutkimukset ovat osoittaneet sen olevan tehokas painonhallinnan lisäravinne.

Tutkijat uskovat, että palorypälehapolla on laihtumiseen vaikuttava vaikutus useilla mahdollisilla tavoilla: se voi lisätä rasvan hajoamista kehossa; se voi lisätä lihasmassaa. Tätä on havaittu joissain tutkimuksissa ja se voisi myös selittää palorypälehapon aineenvaihduntaa stimuloivan vaikutuksen, koska lihakset lisäävät aineenvaihduntaa; se estää rasvan uudelleen kertymistä ja auttaa sinua pitämään painon pois; se toimii antioksidanttina torjuen vapaita radikaaleja ja parantaa niiden aiheuttamaa kudosvauriota; se kääntää kehon energian käytön järjestystä. Normaalisti keho käyttää ensin hiilihydraatteja energianlähteenä, sitten proteiineja ja lopuksi rasvaa. Huomattavasti palorypälehappo näyttää kuitenkin kääntävän tämän järjestyksen ja käyttävän ensin rasvaa energiantarpeisiinsa. Miksi näin? Palorypälehappo voi vähentää insuliinitasoja kehossa. Insuliini on kiireinen hormoni. Yksi sen tehtävistä on edistää rasvan varastointia. Mutta jos insuliinitasot ovat matalat, vähemmän rasvaa varastoidaan rasvasoluihin – mikä voisi selittää osittain palorypälehapon vaikutuksen rasvanpolton tehostamiseen.

Mistä sitä löytyy: F-MUSCLE FACTOR, F-HAIR, F-ANTI-OX

Lähde: synteesi

Hexylresorcinol on osoitettu olevan neljä kertaa tehokkaampi kuin hydrokinoni. Se toimii moduloiden useita kohteita melanogeneesireitillä. Se näyttää myös muita yllättäviä toimintoja lisäämällä glutationin tasoa ja stimuloimalla antioksidanttien puolustusentsyymejä – glutationiperoksidaasia ja glutationireduktaasia. Glutationi tunnetaan hyvin solujen suojaamisesta oksidatiivisilta vaurioilta ja DNA-vaurioilta. Lisäksi sillä on antibakteerisia ominaisuuksia, mikä tekee siitä ainesosan valinnan rasvaiselle iholle.

 

Mistä löydät sen: RADIANCE CREAM, F-MELACLEAR.

Superoxide dismutase on kehon tehokkain antioksidanttientsyymi. Suojaten ihoa vapaiden radikaalien vaurioilta, superoksididismutaasi estää ikääntymisen näkyviä merkkejä. Vielä parempi, se auttaa korjaamaan ikääntymisen merkkejä. Tämä tapahtuu edistämällä nuorekasta ihon sävyä, rohkaisemalla kestävää ihoa. Se taistelee myös UV-vaurioista johtuvaa hyperpigmentaatiota ja maksaläiskiä vastaan.

Mistä löydät sen: F-ANTI-OX

Perinteisesti traneksaamihappo on ollut lääke, jota on käytetty leikkauksissa verenvuodon pysäyttämiseen, mutta tutkimukset osoittavat sen vaikuttavan myönteisesti melasmaan ja hyperpigmentaatioon. Sitä voidaan turvallisesti käyttää kaikille ihotyypeille ja -väreille. Traneksaamihappo tarjoaa voimakkaan ja erityisen tulehdusta estävän vaikutuksen, joka estää tyrosinaasin synteesiä melanosyyteissä keratinosyyteille epidermiksessa. Se myös rauhoittaa ihoa ja auttaa palauttamaan ihon suojan. Itse asiassa traneksaamihappo vähentää ihon herkkyyttä UV-valolle.

Mistä löydät sen: F-MELACLEAR, F-GLOW LIFT

Lähde: luonnollinen ja synteesi

Selluliittiin liittyy muutoksia ihon dermissä ja ihonalaisessa kudoksessa, jotka johtuvat epäsäännöllisestä rasvasolujen, niin kutsuttujen adiposyyttien, lisääntymisestä. Toisin kuin yleisesti luullaan, tämä kosmeettinen ja lääketieteellinen ongelma vaikuttaa sekä naisiin että miehiin eri-ikäisissä ryhmissä. Selluliitti, joka luokitellaan sivilisaation aiheuttamaksi sairaudeksi, liittyy elämäntapaan, ruokavalioon ja erilaisten farmaseuttisten tuotteiden käyttöön. Nykyään markkinoilla on monia ratkaisuja, hoitoja ja hoitoja, jotka lupaavat välittömiä tuloksia ja ei-toivottujen muutosten poistamista. Halvat, houkuttelevat ja helposti saatavilla olevat tuotteet eivät usein ole kovin tehokkaita ja vaikuttavat vain pintapuolisesti.

Transdermaalinen PPC on täydellinen vaihtoehto edellä mainituille ratkaisuille. Noin 100 nm halkaisijaltaan olevien lipidikalvon vesikkeleiden sisällä on kolme synergistisesti vaikuttavaa aktiiviainetta – L-karnitiinia, kofeiinia ja natriumdeoksikolaattia – jotka ovat tähän asti olleet pääasiassa käytössä invasiivisissa esteettisissä lääketieteellisissä hoidoissa. Nämä aineet on valittu siten, että ne vähentävät tehokkaimmin rasvakudosta ja samalla parantavat ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä levityskohdassa, mikä on osoitettu monissa tutkimuksissa.

• L-karnitiini nopeuttaa rasvahappojen energista aineenvaihduntaa ja toimii detoxificantina ihosoluille. • Natriumdeoksikolaatti nesteyttää tehokkaasti rasvasolujen, niin kutsuttujen adiposyyttien, solukalvoja, mikä mahdollistaa aineenvaihdunnan tarpeettomien tuotteiden (lipolyysin) vapautumisen. • Kofeiini stimuloi mikroverenkiertoa, vahvistaen samalla muiden aktiiviaineiden vaikutusta. Lisäksi se nopeuttaa lipolyysiä, johtaen glyserolin ja vapaiden rasvahappojen veritason nousuun.

Missä sitä voi löytää: PPC+ KERMA

Lähde: luonnollinen

Aminohapporikas korjaava kompleksi: Acetyl-tyrosiini ja proliini ovat molemmat tunnettuja redox-ominaisuuksistaan; hydrolysoituja kasviproteiineja (energiaboostereita, kuten glutamiinia ja glutamiinihappoa) sekä ATP: tä energia-boostereina. Unirepair T43 nopeuttaa korjausprosessia ennen ja jälkeen hoidon, se vähentää tulehdusta ja ihon punoitusta tarjoamalla aminohappoja, jotka ovat DNA-korjaavien entsyymien esiasteita, mutta joilla on myös suora DNA-redox-aktiivisuus.

UVB-säteilyyn liittyvät DNA-vauriot vähenevät jopa 50% viiden tunnin kuluttua. Eryteema vähenee jopa 37% 24 tunnin ja jopa 52% 48 tunnin kuluttua. Unirepair T43 on myös tehokas hoito UV-säteilyyn liittyvien solullisten DNA-vaurioiden ehkäisyyn. DNA-vaurioiden seuraukset: proteiinisynteesin väheneminen, senesenssi (solun horrostila) ja apoptoosi (solukuolema), ikääntyminen (pääasiallinen syy), ihosyöpä.

Mistä sen löytää: MESO REPAIR CREAM

Lähde: bioteknologinen fermentaatio (tuotettu bakteerista)

 

Hyaluronihappo on tunnettu kaikkein kosteutetuin biopolymeeri. Elävissä kudoksissa se toimii sidekudoksen järjestäjänä ja veden säilyttäjänä. Natriumhyaluronaatti tuotetaan bioteknisesti turvallisella prosessilla, joka on vapaa saasteista ja GMO:sta. XS-hyaluronihappo on hyvin matalamolekyylipainoinen hyaluronihappo, joka on läpimurto anti-aging-ominaisuuksissa, sillä se imeytyy ihoon paremmin kuin korkeamolekyylipainoinen hyaluronihappo. Se uudistaa ihoa parantamalla sen viskoelastisia ominaisuuksia ja vähentää merkittävästi syviä ryppyjä.

 

Mistä löydät sen: PROBIOTIX-CREAM, HYALURONIC DROPS, DEEP CLEANSER, HYALURONIC CRYO MASK, LIFT SLEEPING MASK, HYALURONIC MOISTURIZER.