(5)

Kestävä kehitys

Fusion Meso on ihonhoitoteknologiayritys, mutta yksi sen tärkeimmistä arvoista on luonto ja ympäristö. Teemme suuria ponnisteluja parantaaksemme kestävyyttämme päivittäisessä tehdastoiminnassamme ja tuotteissamme. Lopullinen tavoitteemme on olla hiilineutraali yritys ja käyttää 100% kestävää pakkausmateriaalia.

Tehdastoiminta:

 • Klimatisointijärjestelmä perustuu yksinomaan lämpöpumppuihin, jotka eivät vapauta hiilidioksidia.
 • Valaistusjärjestelmät perustuvat yksinomaan LEDiin.
 • Emme käytä tehtaallamme muovipakkauksia, kuten vaahtomuovia tai muovisia kuplamuoveja. Käytämme vain kierrätettyä pahvimateriaalia pakkaamiseen.
 • 100% toimistomme ja tehtaamme jätteet lajitellaan ja viedään kierrätyspisteeseen.
 • Tehdas saa 100% uusiutuvaa energiaa ilman hiilidioksidipäästöjä.
 • Kaikki toimituksemme ja tuotteemme kuljetetaan meri- tai maakuljetuksella.

Tuotteet:

 • Vuodesta 2022 alkaen kaikki pakkausmateriaalimme tuotetaan EU:ssa, mukaan lukien kartonkilaatikot ja kontit.
 • Käytämme pääasiassa lasia, PETiä ja muovia, joka on 100% ekologinen ja voidaan helposti kerätä ja kierrättää. Se on erittäin kevyt vähentääkseen hiilidioksidipäästöjä kuljetukseen liittyen. Tavoitteenamme on käyttää pian biohajoavia muovia, jotka on tuotettu uusiutuvista lähteistä.
 • Myymälämme paperikassit valmistetaan yksinomaan kierrätetystä paperista.
 • Uudessa digitaalisessa ajassa emme enää paina katalogeja tai esitteitä, kaikki on saatavilla vain digitaalisessa muodossa.
 • Vuonna 2021 julkaisemme mixlabin, uuden kestävyyden lähestymistavan uudelleenkäytettävillä konteilla, korkeapitoisilla pulloilla ja vesittömillä kasvonaamioilla.

Ei eläinkokeita & vegaanisuus

Eläinkokeet ovat eettisesti ja Euroopan tiukkojen määräysten mukaisesti kiellettyjä. Emme myöskään pyydä muita yrityksiä testaamaan tuotteitamme puolestamme. Tarkistamme tarkasti toimittajiemme noudattamisen osana tuotekehitysprosessiamme. Toivomme päivän koittavan, kun eläinkokeet kielletään lopullisesti kaikkialla maailmassa.

Huolehdimme suurella kokemuksella, mitä formulointiin tulisi sisällyttää ja mitä jättää pois, kunnioitamme ihoa ja takaamme tuotteiden turvallisuuden ja tehokkuuden. Olemme sitoutuneet kestävien kosmetiikkatuotteiden kehittämiseen ja emme jätä tilaisuutta vähentääksemme vaikutustamme planeettaan.

(8)
Group (15)

Laatulupaus

Kehitä ja luo tehokkaita ihonhoitotuotteita asiakkaille, jotka haluavat merkittävää ihon terveyden parantumista.

Sovella prosessejamme, tehdastamme ja tuotteitamme tuleviin ympäristöhaasteisiin, jotta voimme vähentää toimintamme ekologista vaikutusta.

Tarjoa korkeatasoista koulutustukea ammattilaisille ja loppukäyttäjille, jotta he ymmärtävät tuotteemme ja niiden käytön.

Jatka kansainvälisen verkostomme laajentamista uusille markkinoille.