(11)

Ammattilaiset: ensimmäinen askel

Olemme erittäin iloisia, että harkitset Fusion Meso -ihonhoitotuotteiden käyttöä ja myyntiä klinikallasi. Olemme matkalla yhdessä ammattilaisten kanssa terveen ihon saavuttamiseksi. Koska päätit, että vähemmän kuin paras ei ollut sinun tyyliisi.

Tervetuloa Fusion Meso -ammattilaiseksi

Fusion Meso perustettiin Raphael Duerinckin toimesta, joka on bio-kemisti ja rakensi brändin tarkoituksenaan tarjota vain parasta. Keskitymme luomaan hoitoja, jotka avaavat ovet ainutlaatuisille kasvohoidoille. Lanseerauksestamme lähtien olemme kasvaneet eksponentiaalisesti ja Fusion Meso on nyt yli 14 000 klinikassa yli 60 maassa. Fusion Meso on helppo valinta klinikallesi ja tarjoamme erinomaista tukea ja koulutusta arvostetuille liikekumppaneillemme.

(10)
(14)

Miksi käyttää Fusion Mesoa työssä?

Mikä on hyöty hyllytilan käyttämisestä sellaisten tuotteiden kanssa, jotka myydään kaikkialla verkossa ilman ammattitaitoista tukea? Haluat tarjota asiantuntemusta ja tuloksia, jotka Fusion Meso todella tarjoaa sinulle. Tuotteet ja ammattimaiset hoidot ovat klinikoille kannattavia monin tavoin:

Tarjoamalla yksinoikeudellisen ammattilais- ja vähittäismyyntituotevalikoiman. Kohtuulliset kustannukset erinomaisista tuotteista. Erinomaiset koulutusmateriaalit ja työpajat. Kauniit markkinointimateriaalit ja kampanjat. Mutta ennen kaikkea yrityksesi kannalta: uskomattomat tulokset takaavat asiakasuskollisuuden.

Koulutus

Koulutuskeskuksemme Espanjassa on maailmanlaajuinen keskus koulutukselle ja opetukselle.

Fusion Mesolla tarjoamme koulutusta paikan päällä, sekä laajan valikoiman webinaareja, jotka käsittelevät erilaisia ​​aineosia, ihonhoitoteknologiaa ja hoitoprotokollia. Käytännön koulutus tapahtuu kansallisen jakelijan kanssa yhdistämällä teoreettista ja käytännöllistä koulutusta.

Koulutus ja opetus ovat menestyksen avain. Kouluttajiemme ja R&D-asiantuntijoidemme tiimi matkustaa ympäri maailmaa tuodakseen tietoa tuotteistamme, ihonhoidosta ja ihonhoitokemiasta tuhansille yrittäjille ja jakelijoille. Jakelijamme ovat erittäin taitavia, mutta voit helposti kommunikoida suoraan tiimimme kanssa erityiskysymyksissä. Varmistamme todella koulutuksen tyyppi- ja tason: meiltä jakelijoille ja hoitajille. Alustava koulutus annetaan ja sen jälkeen jatketaan jatkuvan oppimisen ohjelmaa ”päivityksiä”, jotta kouluttajat seuraavat uusimpia tekniikoita.

(12)
(13)

Mitä minun pitää tehdä?

Ota yhteyttä liina@kauneusakatemia.fi