Vitamin C

Ihonhoito

VITAMIN C 5.0

Korkean pitoisuuden omaava seerumi, jossa on vakaassa muodossa olevaa C-vitamiinia. Tämä ainutlaatuinen kaava kohdistuu valoikääntymiseen ja vapaiden radikaalien vaurioihin. Muutaman käyttökerran jälkeen ihon sävy näyttää tasaisemmalta ja kirkkaammalta. Tuoksun perustana on luonnollinen appelsiininkuoren eteerinen öljy. Tuotteen innovaatio perustuu uudenlaiseen, erittäin korkean pitoisuuden omaavaan C-vitamiinimuotoon, joka säilyy vakaana valmistuksessa ajan kuluessa eikä aiheuta tavallista tahmeaa tunnetta, joka usein liittyy C-vitamiinia sisältäviin tuotteisiin. Sitä yhdistetään XS-hyaluronihappoon, joka lisää ihon kosteutta. Et-Vitamiini C on monitoiminen C-vitamiinijohdannainen, jolla on erinomaiset vaalentavat, antioksidanttiset, vapaiden radikaalien neutralointiin ja kollageenin stimulointiin liittyvät vaikutukset. Sen stabiilisuus on parempi kuin muilla askorbiinihappojohdannaisilla. Se estää tehokkaasti melanogeneesiä, vähentää tummia ja ikäläiskiä, taistelee valoikääntymistä vastaan ​​haittaamalla tulehduksellisten sytokiinien toimintaa ja kääntämällä vapaiden happiradikaalien tuotantoa tavoitteenaan vapaiden radikaalien neutralointi. XS-hyaluronihappo on erittäin matalamolekyylipainoinen hyaluronihappo, joka toimii sidekudoksen järjestäjänä ja veden sitojana. Natriumhyaluronaatti saadaan bioteknologisesti turvallisesta prosessista, se on puhdas epäpuhtauksista ja GMO:ista. Se on innovaatio anti-aging ihonhoidossa, sillä se imeytyy paremmin ihon läpi verrattuna korkeamolekyylipainoiseen hyaluronihappoon. Se uudistaa ihoa parantamalla sen viskoelastisia ominaisuuksia ja vähentämällä merkittävästi syviä ryppyjä.
Miten käytetään Ennen seerumin levittämistä pese kasvot. Ota seerumista pieni määrä (noin lanttikokoinen annos) ja taputtele se kasvoille. Hiero seerumia ihoon ylöspäin suuntautuvin pyörivin liikkein välttäen silmänympärysihoa. Tätä tehohoitoa tulee käyttää päivittäin 10–15 päivän ajan iltaisin. Jos iho tuntuu herkältä tai alkaa hilseillä, keskeytä hoito muutamaksi päiväksi. Yhdistä hoito aina Meso Shield -tuotteeseen päiväaikaan.
Ominaisuudet
Ainesosat ET-vitamiini C, XS-hyaluronihappo
Sovellusalueet - Vähentää pigmentaatiota.
- Vähentää ruskeita läiskiä.
- Neutraloi vapaita radikaaleja ja suojaa solujen DNA:ta.
- Anti-pollution (suojaa saasteilta). - Tehostaa kollageenin tuotantoa.
- Tasaa ihon sävyä.
- Estää valoikääntymistä.
Alueet
Tuoksu Appelsiinin eteerinen öljy.
Hoitojen tiheys
Protokolla
Koostumus Tämän öljy-vedessä-emulsion erityinen koostumus takaa optimaalisen emulsion stabiilisuuden ja samalla mahdollistaa sileän ja samettisen ihon tunteen. Emulsio on erittäin kirkas ulkonäöltään johtuen öljypisaroiden pienestä koosta. Tuloksena on erittäin miellyttävä voide, joka on raikas levityksen aikana ja imeytyy helposti ihoon. Pääasiallinen emollientti on esteri, joka ei tuki ihohuokosia ja tarjoaa rikkaan tunteen ja parantaa levitystä iholle. Sertifioitu luonnolliseksi ECOCERTin toimesta.
Koko 30 ml
Tekniset tiedot

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  FUSION MESO:n huippulaadukkaita tuotteet.

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima FUSION MESO -tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.