RETINOL

Ihonhoito

RETINOL 1.0

Korkeasti tiivistetty seerumi puhdasta retinolia. Tämä ainutlaatuinen kaava vaikuttaa ryppyihin ja valoikääntymiseen. Muutaman käyttökerran jälkeen iho näyttää nuorekkaammalta, ryppyjä on vähemmän ja ihonsävy on yhtenäinen. Tuoksultaan seerumi on raikas ja virkistävä, koostuen sitrushedelmien sekoituksesta. Tämän tuotteen innovaatio piilee siinä, miten stabiloimme puhdasta retinolin muotoa tiettyyn sekoitukseen öljyjä ja antioksidantteja. Yleensä puhdas retinoli menettää ominaisuuksiaan ihonhoidossa lyhyessä ajassa hapettumisen vuoksi, joka johtuu valosta, liuenneesta hapesta tuotteessa ja säilytyslämpötilasta. Useimmat brändit käyttävät retinolin johdannaisia, jotka osoittavat heikon tehokkuuden. Oma erityinen öljysekoituksemme suojaa retinolia hapettumiselta ja säilyttää yli 80% aktiivista retinolia, jopa 12 kuukauden säilytyksen jälkeen. Valmistusprosessin aikana kaikki happi poistetaan tuotteesta tyhjiöprosessilla, ja tuote täytetään ilmatiiviisiin pulloihin. Kaavaan sisältyy myös transdermaalinen tehostaja, joka lisää retinolin imeytymistä syvimpiin ihokerroksiin. Retinolin (A-vitamiinin) tehokkuus on osoitettu lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa, mikä vahvistaa sen laajan vaikutusalueen kaikissa tärkeimmissä ihonhoitotuotteissa, mukaan lukien pigmenttiläiskien ja ryppyjen vähentäminen sekä ihon kimmoisuuden ja sileyden parantaminen. Retinoli parantaa solujen uudistumista, vähentää kollageenin hajoamista ja normalisoi keratinisaatiota. Se uudistaa ihoa ja antaa sille sileän, kiinteän ja säteilevän ilmeen. Dermatologit ja muut asiantuntijat ovat vuosikymmenten ajan luottaneet A-vitamiinin moniin positiivisiin vaikutuksiin kosmetiikkatuotteissa.
Miten käytetään Pese kasvosi ennen seerumin levittämistä. Ota noin 10 sentin kolikon kokoinen määrä tuotetta. Taputtele se varovasti kasvoillesi. Hiero seerumia ihollesi ylöspäin suuntautuvin pyörivin liikkein. Vältä silmänympärysihoa. Tämä intensiivinen hoito tulisi tehdä 2-3 kertaa viikossa 10-15 päivän ajan yöllä. Jos iho tuntuu herkältä tai näyttää kuorintaa, lopeta hoito muutamaksi päiväksi. Yhdistä hoito aina Meso Shieldin kanssa päivällä.
Ominaisuudet
Ainesosat Retinoli.
Sovellusalueet - Kohottaa ja kiinteyttää ihoa.
- Vähentää valokuva-ikääntymistä.
- Kiihdyttää ihon uusiutumista.
Alueet
Tuoksu "Ceylonin tee ja tuore sitrushedelmä."
Hoitojen tiheys
Protokolla
Koostumus Tämän öljy-vesi-emulsion erityinen koostumus mahdollistaa optimaalisen emulsion stabiilisuuden ja samalla tarjoaa erityisen sileän ja samettisen tuntuman iholle. Emulsio näyttää erittäin kirkkaalta johtuen öljytipujen pienestä koosta. Tuloksena on erittäin miellyttävä voide, joka tuntuu raikkaalta levityksen yhteydessä ja imeytyy helposti ihoon.
Koko 30 ml
Tekniset tiedot

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  FUSION MESO:n huippulaadukkaita tuotteet.

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima FUSION MESO -tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.