RADIANCE CREAM

Ihonhoito

RADIANCE CREAM

Virkistävä voide, joka on kehitetty hyödyntäen aktiivisia ainesosia esteettisestä lääketieteestä saavuttaakseen intensiivisen ihon vaalennusvaikutuksen. Tämä pehmeä geelimäinen voide sisältää hexyl-resorcinolia ja niasiiniamidia, jotka on tehostettu transdermaalisella kuljetusjärjestelmällä. Se vähentää nopeasti pigmenttimuutoksia, ihovirheitä ja hyperpigmentaatiota. On osoitettu, että hexyl-resorcinol on neljä kertaa tehokkaampi kuin hydrokinoni, koska se vaikuttaa useisiin kohteisiin melanogeneesin reitillä. Hexyl-resorcinolilla on myös muita yllättäviä toimintoja, kuten glutatioonin tason nostaminen sekä antioksidanttisen puolustusentsyymien – glutatiooniperoksidaasin ja glutatioonireduktaasin – stimulointi. Niasiiniamidi on erinomainen aktiivinen ainesosa, joka parantaa ihon kosteutta lisäämällä aquaporin-3 (AQP3) ilmentymistä. Mutta tässä tuotteessa se osoittaa synergistisen vaikutuksen hexyl-resorcinolin kanssa, mikä parantaa ihon sävyä ja vähentää pigmentaatiota.
Miten käytetään Pese kasvosi ennen kuin levität yövoidetta. Ota pähkinän kokoinen määrä voidetta. Taputtele sitä kasvoillesi. Hiero voidetta ihoosi ylöspäin suuntautuvin pyörivin liikkein. Älä levitä yövoidetta luomillesi. Voide tulee levittää aamulla tai illalla puhdistetulle iholle ja sitä voidaan käyttää yhdessä seerumien kanssa.
Ominaisuudet
Ainesosat Niacinamide, hexyl-resorcinol.
Sovellusalueet - Vähentää pigmentaatiota.
- Vähentää tummia läiskiä.
- Parantaa yleistä ihon sävyä.
- Kosteuttaa ihoa.
Alueet
Tuoksu Mandariiniöljy.
Hoitojen tiheys
Protokolla
Koostumus Öljy-vesi-geelivoiteessa on häivyttävä koostumus, joka alentaa ihon lämpötilaa levityksen yhteydessä ja häivyttää ryppyjä. Koostumus on erittäin kosteuttava ja virkistävä kaikille ihotyypeille, myös rasvaiselle tai sekaiholle. Emulsio on öljy-vesi-tyyppinen, jossa käytetään tiettyä polymeeriemulgointiainetta hyvin alhaisella pitoisuudella. Siihen on myös lisätty erityistä vettä imevää jauhetta, joka sitoo kaiken veden emulsioon osmoottisen paineen avulla. Vesi on kuin ansaittu kapseleihin, jotka pysyvät ihon pinnalla levityksen aikana. Vesi ja aktiiviset ainesosat vapautuvat asteittain tehostamaan vaikutusta ja kosteutusta. Tämä teknologia tarjoaa viilentävän vaikutuksen iholla levityksen yhteydessä ja pehmentää ihon ulkonäköä, vähentäen ryppyjen näkyvyyttä. Emollientit ovat korkeamolekyylipainoisia silikoneja, jotka on valittu niiden mattaavien ja talia imevien ominaisuuksien vuoksi.
Koko 50 ml / 1.7 fl.oz
Tekniset tiedot

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  FUSION MESO:n huippulaadukkaita tuotteet.

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima FUSION MESO -tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.