Probiotix Cream

Ihonhoito

PROBIOTIX CREAM

Vesi-öljy-emulsio, joka on rikas ja ravitseva, tarkoitettu kuivan ja herkän ihon hoitoon. Esiprobiottinen-/probiottinen kompleksi koostuu alfa-glukokooligosakkarideista (jotka on saatu entsymaattisella synteesillä kasviperäisistä substraateista, 100% puhtaasta kasvimehusta) ja Lactobacillus Probiotic Bacteria -bakteereista (inaktivoitu tyndallisaation ja jäädytyksen avulla). Voide edistää ihon mikrobiston tasapainoa toimimalla ravinteena hyödyllisille bakteereille ja vahvistamalla ihon luonnollista puolustuskykyä. Sen runsas luonnollisten sokerien (GOS ja FOS) pitoisuus parantaa ihon ulkonäköä ja mukavuutta, lisää ihon hehkua ja vähentää herkän ja kuivan ihon epämukavuuden tunnetta. XS-hyaluronihappo on erittäin matalamolekyylipainoinen ja toimii sidekudoksen järjestäjänä sekä kosteutta sitovana aineena. Natriumhyaluronaatti on peräisin bioteknologisesta turvallisesta prosessista; se on puhdas epäpuhtauksista ja GMO:ista. Se on innovaatio ikääntymistä hidastavassa ihonhoidossa, koska se imeytyy huomattavasti paremmin ihoon verrattuna korkeamolekyylipainoiseen hyaluronihappoon. Se uudistaa ihoa parantamalla sen viskoelastisia ominaisuuksia ja vähentää merkittävästi syviä ryppyjä.
Miten käytetään Pese kasvosi ennen kosteusvoiteen levittämistä. Ota pähkinän kokoinen määrä voidetta. Taputtele sitä kasvoillesi. Hiero voidetta ihoosi ylöspäin suuntautuvin pyörivin liikkein. Älä levitä voidetta luomillesi. Voide tulee levittää aamulla tai illalla puhdistetulle iholle ja sitä voidaan käyttää yhdessä seerumien kanssa.
Ominaisuudet
Ainesosat XS-hyaluronihappo, probioottikompleksi.
Sovellusalueet -Ravitse ihoa.
-Palauta mikrofloora.
-Paranna biologisia puolustusmekanismeja.
-Vähennä herkkyyttä.
-Vähennä punoitusta ja couperosa.
Alueet
Tuoksu Mandariiniöljy.
Hoitojen tiheys
Protokolla
Koostumus Koostumus on erittäin pehmeä ja miellyttävä vesi-öljy-emulsio, joka tarjoaa intensiivistä ravintoa iholle. Probioottivoiteen vesifaasi on myös isotoninen ja suolatasapainotettu, mikä optimoi veden siirtymisen ihoon. Vesi-öljy-emulsioita suositellaan erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Ne tarjoavat hyvän tasapainon ravinnon ja kosteutuksen välillä, pitkäkestoisen suojan ja korkean vesinsiirron ihoon. Emollientit ovat pitkäketjuisten rasvahappoesterien seos, jotka sulavat ihon lämpötilassa. Ne luovat pehmeän, miellyttävän ja sileän tunteen iholle. Niillä on korkea uudelleenrasvoittava potentiaali ja voimakkaat vettä hylkivät ominaisuudet, jotka muodostavat kalvon, joka suojaa ihoa kuivumiselta.
Koko 50 ml / 1.7 fl.oz
Tekniset tiedot

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  FUSION MESO:n huippulaadukkaita tuotteet.

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima FUSION MESO -tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.