MESO SHIELD

Ihonhoito

MESO SHIELD

Korkeatasoinen aurinkosuoja, joka on suunniteltu käytettäväksi esteettisten lääketieteellisten toimenpiteiden jälkeen. Yllättävän kevyt koostumus tarjoaa korkean suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Se on pakattu kätevään ilmatiiviiseen pakkaukseen, jota voi kantaa mukana koko päivän. Tämä suojaava päivävoide on innovaatio useilla eri tasoilla. Koostumus muodostaa pitkäkestoisen kalvon ihon pinnalle, kestäen hikoilua, tarjoten pohjan meikille ja estäen aurinkosuojan tunkeutumisen ihoon. Se ei ärsytä silmiä ja sopii myös herkimmälle iholle. UV-suojaustuotteiden tärkein tekijä on varmistaa sama suojataso UVA- ja UVB-säteitä vastaan ilman aukkoja säteilyssä, jotka voisivat päästää tietyt UV-säteet iholle ja vahingoittaa sitä. ”Ideaali aurinkosuoja” toimii kuin tasainen suodatin, jolla on sama suojaus kaikilla aallonpituuksilla. Käytämme koostumuksessamme 4 erilaista UV-suodatinta, jotta saavutamme parhaan suhteen ja suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Aurinkosuojatuotteessamme käytetään markkinoiden uusimpia ja tehokkaimpia UV-suodattimia, joilla on korkein hyötysuhde eivätkä ne ole luokiteltu hormonitoimintaa häiritseviksi aineiksi. SPF-tehokkuutemme on erittäin korkea verrattuna muihin SPF-tuotteisiin, sillä tehokkuussuhde on 2,8 SPF-pistettä 1%:lle UV-suodatinta.
Miten käytetään Pese kasvosi ennen päivävoiteen levittämistä. Ota herneen kokoinen määrä voidetta ja taputtele se kasvoillesi. Hiero voidetta ihoon ylöspäin suuntautuvin pyörivin liikkein. Vältä voiteen levittämistä luomille.
Ominaisuudet
Ainesosat UVA/UVB aurinkosuojat
Sovellusalueet - Suojaa UV-säteiltä ja ehkäise valo-ikääntymistä.
Alueet
Tuoksu Aloe Vera, raikas ja kevyt.
Hoitojen tiheys
Protokolla
Koostumus Öljy-vesiemulsio, jolla on kevyt koostumus ja korkea suojakerroin (SPF). Ei jätä ihoa öljyiseksi tai valkoiseksi levityksen jälkeen. Pääasiallinen kosteuttava aine on valittu sen suuren molekyylipainon vuoksi. Se on liian suuri tunkeutuakseen ihoon, mutta se pitää aurinkosuojan ihon pinnalla maksimaalisen suojan saavuttamiseksi. Kosteuttava aine parantaa ihon sileyttä ja estää kuivan ja hilseilevän ihon esiintymisen, suojaten samalla ihon luonnollista suojakerrosta.
Koko 30 ml
Tekniset tiedot

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  FUSION MESO:n huippulaadukkaita tuotteet.

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima FUSION MESO -tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.