Meso Repair Cream

Ihonhoito

MESO REPAIR CREAM

Voide on kehitetty mesoterapian aktiivisilla ainesosilla tehokkaaseen ihon paranemiseen ja korjaamiseen esteettisten toimenpiteiden jälkeen. Parannuskompleksi nopeuttaa paranemisprosessia vähentämällä punoitusta ja tulehdusta jopa 37% vain 24 tunnissa ja 52% 48 tunnissa verrattuna lumelääkkeeseen. Se vaikuttaa myös DNA-tasolla kääntämään vaurioita, erityisesti UV-säteilyn aiheuttamia. Jäätelön tekstuurilla on myös tärkeä rooli tässä ainutlaatuisessa tuotteessa. Se sulaa iholle vähentäen ihon lämpötilaa ja rauhoittaen punoitusta. Koostumuksen erilaiset vahat luovat erittäin suojaavan kerroksen iholle. Saadaksesi vieläkin paremman rauhoittavan vaikutuksen, voidetta voi säilyttää viileässä paikassa 7-15 asteen lämpötilassa.
Miten käytetään Pese kasvosi ennen yövoiteen levittämistä. Ota herneen kokoinen määrä voidetta. Taputtele se kasvoillesi. Hiero voidetta ihoosi ylöspäin pyörivin liikkein. Älä levitä voidetta luomillesi. Voide tulee levittää yöllä puhdistetulle iholle ja sitä voidaan käyttää yhdessä seerumien kanssa.
Ominaisuudet
Ainesosat Korjausseos sisältää ATP:ta, aminohappoja, proliinia ja asetyylityrosiinia. Uudistava kompleksi sisältää 5 kasvutekijää, foolihappoa ja asetyyliglutamiinia.
Sovellusalueet - Korjaa ihoa toimenpiteiden jälkeen.
- Kohottaa ja kiinteyttää ihoa.
- Vähentää syviä ryppyjä ja hienoja juonteita.
Alueet
Tuoksu Ceylanin tee, raikkaat sitrushedelmät.
Hoitojen tiheys
Protokolla
Koostumus Voide on runsas ja sulaa iholle levitettäessä, jäätelön tekstuurilla varustettu, erittäin mukava ja ravitseva. Tuoksu on raikas ja energisoiva, koostuen sekoituksesta sitrushedelmiä. Meso Repair -voide on öljy-vesi-emulsio, jossa yhdistyvät kaksi tekniikkaa: jäätelön tekstuurin ja mikro-emulsion. Mikro-emulsion emulgoija on peräisin behenihaposta, tyydyttyneestä rasvahaposta, joka saadaan Amazonin alkuperäiskansojen puulajin Pentaclethra macroloban siemenistä. Sillä on kosteuttavia ja rauhoittavia ominaisuuksia, jotka auttavat palauttamaan ihon luonnolliset öljyt ja parantamaan kokonaisvaltaista kosteutta. Ihonhoidossa behenihappoa käytetään yleisimmin tarjoamaan rauhoittavaa apua kuivalle ja herkälle iholle. Sebaasiset rasvahapot auttavat ylläpitämään ihon suojakerroksen eheyttä, parantavat kosteuden säilyttämistä ja lisäävät ihon kosteutta. Pääasialliset pehmentävät aineet ovat silikonivahat, jotka tarjoavat erinomaista ihonsuojaa ilman okkluusiivista kalvoa. Niiden on havaittu olevan tehokkaita ihon suojauksessa ja rauhoittamisessa.
Koko 50 ml / 1.7 fl.oz
Tekniset tiedot

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  FUSION MESO:n huippulaadukkaita tuotteet.

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima FUSION MESO -tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.