Meso Lift Cream

Ihonhoito

MESO LIFT CREAM

Voide on kehitetty mesoterapian ja täyteaineiden aktiivisilla ainesosilla tehokkaaseen ihon veltostumisen ja ryppyjen vähentämiseen. Voide muotoilee kasvojen ääriviivat uudelleen ja antaa iholle nuorekkaamman ja kiinteämmän ilmeen. Ristisidottu hyaluronihappo on polymeeri, joka on johdettu luonnollisesta hyaluronihaposta, samanlainen kuin täyteaineissa käytetty hyaluronihappo. Ristisidotun hyaluronihapon viskositeetti on 2-3 kertaa suurempi kuin saman pitoisuuden hyaluronihappoliuoksen viskositeetti, mikä viittaa siihen, että se kykenee sitomaan enemmän veden molekyylejä ristisidoksen ansiosta. Se toimii kuin ”mikrovarasto” toimittaen jatkuvasti vettä iholle. Se voi muodostaa hengittävän 3D-kerroksen ihon pinnalle, joka parantaa ihon suojakerroksen toimintaa, täyttää ryppyjä, vähentää veden haihtumista ja estää ulkoisten aggressioiden, kuten UV-säteilyn ja saasteiden, aiheuttamaa ihovauriota. Uudistava kompleksi, joka on koostumukseltaan samankaltainen kuin istukka, on rikas kasvutekijöistä, foolihaposta ja asetyyliglutamiinista. Se on kokonaisvaltainen ikääntymistä vastaan taisteleva ratkaisu, jolla on useita vaikutuksia, kuten ihon korjaus, solujen kasvun stimulointi, ryppyjen vastustaminen, kiinteyttäminen ja kosteuttaminen.
Miten käytetään ChatGPT Pese kasvosi ennen kuin levität yövoidetta. Ota pähkinän kokoinen määrä voidetta. Taputtele sitä kasvoillesi. Hiero voidetta ihoosi ylöspäin suuntautuvin pyörivin liikkein. Älä levitä yövoidetta silmäluomille. Voide tulee levittää yöllä puhdistetulle iholle ja sitä voi käyttää yhdessä seerumien kanssa saavuttaaksesi parhaan vaikutuksen.
Ominaisuudet
Ainesosat Ristisidottu hyaluronihappo, uudistava kompleksi, jossa on 5 kasvutekijää + foolihappo + asetyyliglutamiini.
Sovellusalueet - Kiinteyttää ja kohottaa ihoa.
- Vähentää syviä ryppyjä ja hienoja juonteita.
- Parantaa ihon tilavuutta.
Alueet
Tuoksu Ceylonin tee, raikkaat sitrushedelmät.
Hoitojen tiheys
Protokolla
Koostumus Voide on valkoinen ja erittäin kiiltävä, erittäin mukava koostumus, joka tuntuu iholle sileänä ja samettisena. Tuoksu on raikas ja energisoiva, koostuen sekoituksesta sitrushedelmiä. Emulsio on öljy-vesi-emulsio, jossa käytetään tiettyä polymeeriemulgointiainetta erittäin alhaisella pitoisuudella. Pääasiallinen ravitseva pehmentävä aine on valittu korkean yhteensopivuutensa vuoksi sfingolipidien, kuten fytosfingosiinin ja keraamidien, kanssa. Se on erittäin polarisoiva ja antaa pehmeän, ei-rasvaisen tunteen iholle.
Koko 50 ml
Tekniset tiedot

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  FUSION MESO:n huippulaadukkaita tuotteet.

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima FUSION MESO -tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.