LIFT SLEEPING MASK

Ihonhoito

LIFT SLEEPING MASK

Tuote sisältää hyaluronihappoa, kasvutekijöitä, glutamiinia ja foolihappoa, jotka on johdettu esteettisestä lääketieteestä saaduista aineista. Tämä täydellinen anti-aging-vaikutus auttaa vähentämään ryppyjä. Tuote tarjoaa intensiivistä yönaikaista ravintoa rikkaan vesi-rasva -tekstuurin avulla. Yön aikana iho ei altistu ulkoisille tekijöille, joten se voi saada runsaasti ravintoa ja uudistua. Tuotteen tuoksu on 100% luonnollinen ja perustuu mandariini eteeriseen öljyyn. Nuorentava kompleksi on koostumukseltaan samankaltainen kuin istukka, ja se sisältää runsaasti kasvutekijöitä, foolihappoa ja asetyyliglutamiinia. Se on kattava ratkaisu ikääntymisen merkkejä vastaan. XS-hyaluronihappo on erittäin matalamolekyylipainoinen ja toimii sidekudoksen järjestäjänä sekä vedenpidätysaineena. Natriumhyaluronaatti saadaan bioteknologisesti turvallisesta prosessista, ja se on puhdas eikä sisällä epäpuhtauksia tai GMO:ita. Se on innovaatio anti-aging-ihonhoidossa, koska se imeytyy paremmin ihoon verrattuna korkeamman molekyylipainon omaavaan hyaluronihappoon. Se nuorentaa ihoa parantamalla sen viskoelastisia ominaisuuksia ja vähentämällä merkittävästi syviä ryppyjä.
Miten käytetään Wash your face before you apply the mask. With a brush or the fingers apply a generous layer on the face, neck and décolleté. Leave-on during the night and wash your face in the morning. Do not apply the mask on your eye-lids.
Ominaisuudet
Ainesosat Rejuvenation complex with 5 growth factors + folic acid + acetyl glutamine, XS hyaluronic acid.
Sovellusalueet - Lift and firm the skin.
- Reduce deep wrinkles and fine lines.
- Improve skin volumes.
Alueet
Tuoksu Mandarin essential oil.
Hoitojen tiheys
Protokolla
Koostumus Rich water-in-oil cream with bright and fine texture. It incorporates a specific blend of oils and wax to create a long lasting protective film over the skin. At application the texture feels light and easy to apply, the after-feel is a long-lasting and nutritive. Our emollients in the formula are: - Octyldodecyl myristate a liquid emollient, non comedogenic, It provides a rich feel and improves the spreading on the skin. Certified natural by ECOCERT. - Myristyl lactate is the ester of myristyl alcohol and lactic acid. It is used as a skin lubricant and emollient with excellent softening properties. It is a lipid with low fatty character, a high quality ester specifically developed for personal care and pharmaceutical applications. It is based on natural fatty acids, offering many functional benefits.
Koko 100 ml / 3.38 fl.oz
Tekniset tiedot

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  FUSION MESO:n huippulaadukkaita tuotteet.

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima FUSION MESO -tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.