Hyaluronic Moisturizer

Ihonhoito

HYALURONIC MOISTURIZER

Rikastettu hyaluronihapolla, joka on peräisin esteettisestä lääketieteestä, saavuttaakseen korkean kosteustason iholle ja vähentääkseen ryppyjä. Tämä sulava mikro-emulsio sisältää matalamolekyylistä hyaluronihappoa, jolla on raikas ja ainutlaatuinen koostumus, joka jättää ihon sileäksi ja pehmeäksi. Hyaluronihappo on tunnetusti kaikkein kosteuttavin biopolymeeri. Elävissä kudoksissa se toimii sidekudoksen järjestäjänä ja veden sitojana. Natriumhyaluronaatti on peräisin bioteknologisesti turvallisesta prosessista; se on vapaa epäpuhtauksista ja GMO:sta. Se edustaa läpimurtoa anti-aging-ominaisuuksissaan, sillä se tunkeutuu ihoon paremmin verrattuna suurimolekyylipainoiseen hyaluronihappoon. Se virkistää ihoa parantamalla sen viskoelastisia ominaisuuksia ja vähentää merkittävästi syviä ryppyjä.
Miten käytetään Pese kasvosi ennen kosteusvoiteen levittämistä. Ota pikkurahakokoisella määrällä voidetta. Taputtele sitä kasvoillesi. Hiero voide ihoon ylöspäin pyörivin liikkein. Älä levitä voidetta silmäluomille. Voide tulee levittää aamulla tai illalla puhdistetulle iholle ja sitä voi käyttää yhdessä seerumien kanssa.
Ominaisuudet
Ainesosat XS hyaluronic acid.
Sovellusalueet - Kosteuttaa ihoa.
- Vähentää syviä ryppyjä ja juonteita.
Alueet
Tuoksu Ceylan tee and tuore sitrus.
Hoitojen tiheys
Protokolla
Koostumus Kosteusvoiteemme on odottamattoman pehmeä, kirkas, kermainen ja täyteläinen ulkonäöltään. Tuntu iholle on kevyt ja ohut, ja tuoksu on raikas ja energisoiva, sekoitus sitrushedelmiä. Voide on öljy-vesi-mikroemulsio, joka on erittäin pehmeä kosketukseltaan ja levittyy helposti iholle. Nämä ominaisuudet johtuvat öljypisaroiden erittäin hienosta ja tasaisesta jakautumisesta. Emulsio on homogeeninen, keskimääräisen pisarakoon ollessa noin yksi mikroni. Tuntu iholle on kevyt ja viilentävä, ja voide sulaa iholla levityksen aikana. Jäljelle jäävä suojaava kerros on ohut, ei-rasvainen eikä tahmea. Mikroemulsion emulgaattori on peräisin behenihaposta, tyydyttyneestä rasvahaposta, joka saadaan Amazonin alkuperäisestä puulajista Pentaclethra macroloba. Se omaa pehmentäviä ja rauhoittavia ominaisuuksia, jotka auttavat palauttamaan ihon luonnollisia öljyjä ja parantamaan kokonaisvaltaista kosteutusta. Ihonhoidossa behenihappoa käytetään yleisimmin rauhoittamaan kuivaa ja herkkää ihoa. Näillä talirauhasten rasvahapoilla on tärkeä rooli ihon suojakerroksen ylläpitämisessä, mikä parantaa kosteuden säilymistä ja edistää ihon kosteutusta. Pääasiallinen pehmentävä aine on esteri, joka ei tuki ihohuokosia ja antaa voiteelle täyteläisen tunteen ja parantaa sen levittymistä iholle. Sertifioitu luonnonkosmetiikaksi ECOCERTin toimesta.
Koko 100 ml
Tekniset tiedot

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  FUSION MESO:n huippulaadukkaita tuotteet.

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima FUSION MESO -tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.