HYALURONIC DROPS

Ihonhoito

HYALURONIC DROPS

Virkistävä voide, joka on muotoiltu XS-hyaluronihapolla maksimaalista ihon kosteutusta varten. Koostumus on yllättävän raikas ja kevyt levitettäessä, mutta samalla suojaava ja ravitseva kalvo pysyy ihon pinnalla useita tunteja. Kalvo estää veden haihtumista ihon läpi, säilyttäen maksimaalisen mukavuuden ja korkean kosteustason. XS-hyaluronihappo on erittäin matalamolekyylipainoinen ja toimii sidekudoksen järjestäjänä sekä vedenpidätysaineena. Natriumhyaluronaatti on peräisin bioteknologisesti turvallisesta prosessista; se on puhdas eikä sisällä epäpuhtauksia tai GMO:ta. Se on innovaatio ikääntymistä vastaan suunnitellussa ihonhoitotuotteessa, koska se läpäisee ihoa tehokkaammin kuin suurimolekyylipainoinen hyaluronihappo. Se uudistaa ihoa parantamalla sen viskoelastisia ominaisuuksia ja vähentää merkittävästi syviä ryppyjä. Yksinoikeudella kehitetty vesipisaroiden koostumus vähentää välittömästi hienoja juonteita ja täytelöittää ihoa. Hyaluronihappopisarat on suunniteltu erityisesti kaikille ihotyypeille ja ne ovat uskomattoman kosteuttavia. Tuotteen tuoksu on raikas ja siinä on vihreiden lehtien, ruohon ja hedelmien vivahteita.
Miten käytetään Pese kasvosi ennen kosteusvoiteen levittämistä. Annostele pikkurahankokoinen määrä voidetta. Taputtele sitä kasvoillesi. Hiero voidetta iholle ylöspäin pyörivin liikkein. Älä levitä voidetta silmäluomille. Voide tulee levittää aamulla tai illalla puhdistetulle iholle ja sitä voidaan käyttää yhdessä seerumien kanssa.
Ominaisuudet
Ainesosat XS-hyaluronihappo
Sovellusalueet - Kosteuta ihoa.
- Vähennä syviä ryppyjä ja hienoja juonteita.
Alueet
Tuoksu Energinen, vihreä, raikas lehtien tuoksu.
Hoitojen tiheys
Protokolla
Koostumus apanilaisen teknologian pohjalta valmistettu vesi-öljy-emulsiovoide. Voide on mattapintainen ja koostuu öljyvaiheesta, joka on kyllästetty erittäin hienoilla vesipisaroilla. Tuloksena on voide, joka hajoaa kosketuksessa ihon kanssa vapauttaen vesipisaroita. Vesipisarat tarjoavat ainutlaatuisen raikastavan tunteen levityksen yhteydessä, ja voiteen jälkeen ihoa ravitsee ihon pinnalle jäävä öljyvaihe. Tämä johtuu ulkoisesta vaiheesta, joka koostuu öljystä ja luo lipidisuojakalvon iholle. Pääasiallinen pehmentävä aine on valittu korkean molekyylipainonsa vuoksi. Se on liian suuri tunkeutuakseen ihoon, mutta se säilyttää veden pinnalla paremman kosteutuksen. Pehmentävä aine parantaa sileyttä ja estää kuivan ja hilseilevän ihon ilmestymisen, suojaten ihon luonnollista suojakerrosta.
Koko 50 ml
Tekniset tiedot

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  FUSION MESO:n huippulaadukkaita tuotteet.

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima FUSION MESO -tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.