HYALURONIC CRYO-MASK

Ihonhoito

HYALURONIC CRYO-MASK

XS-hyaluronihappoa on käytetty tässä tuotteessa, ja se on peräisin esteettisestä lääketieteestä. Se tarjoaa täydellisen anti-ageing-vaikutuksen ja auttaa vähentämään ryppyjä. Tuotteella on raikas ja ainutlaatuinen koostumus, joka jättää ihon erittäin pehmeäksi. Kryo-naamio sisältää ihon viilentävää teknologiaa, joka voi alentaa ihon lämpötilaa jopa 2 astetta levityksen jälkeen. Tuotteen tuoksu on raikas ja energisoiva, se koostuu eri sitrushedelmien sekoituksesta. XS-hyaluronihappo on erittäin matalamolekyylipainoista, ja se toimii sidekudoksen järjestäjänä ja veden pidätysaineena. Natriumhyaluronaatti, joka tuotteessa käytetään, valmistetaan bioteknologisesti turvallisessa prosessissa ja se on puhdas eikä sisällä epäpuhtauksia tai GMO:ita. Kyseessä on innovaatio anti-ageing-ihonhoidossa, sillä se imeytyy paremmin ihoon verrattuna korkeamman molekyylipainon omaavaan hyaluronihappoon. Se nuorentaa ihoa parantamalla sen viskoelastisia ominaisuuksia ja vähentämällä merkittävästi syviä ryppyjä.
Miten käytetään Apply the product with a fan brush avoiding the eye contours. Leave-on for 5 minutes and remove with humid cotton pads.
Ominaisuudet
Ainesosat XS hyaluronic acid.
Sovellusalueet - Moisture the skin.
- Reduce deep wrinkles and fine lines.
Alueet
Tuoksu Ceylan tea and fresh citric.
Hoitojen tiheys
Protokolla
Koostumus The emulsion is oil-in-water without emulsifier. A specific water absorbing powder is also added to fix all the water in the emulsion by osmotic pressure. The water is like trapped into capsules which remains at the skin surface at application. The water and the active ingredients are gradually diffused to improve efficiency and hydration. This technology provides a cooling effect on the skin upon application and a soft-focus effect which reduces the appearance of wrinkles. The emollient is certified ECOCERT and made using glycerol from vegetable oil sources with medium-chain fatty acids from coconut oil.
Koko 100 ml / 3.38 fl.oz
Tekniset tiedot

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  FUSION MESO:n huippulaadukkaita tuotteet.

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima FUSION MESO -tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.