HA DEEP FILLER

Ihonhoito

HA DEEP FILLER

Tämä tuote on luotu erityisesti pidentämään hyaluronihappotäyttöjen tuloksia. Sen koostumus sisältää ristisidottua hyaluronihappoa, joka on samankaltaista kuin lääkärien injektoima hyaluronihappo ihon tilavuuksien ja ryppyjen täyttämiseksi. Koostumus on kevyt ja silkinpehmeä seerumi, joka jättää pitkäkestoisen tunnun iholle. Se sisältää myös soft-focus-teknologiaa, joka vähentää ryppyjen näkyvyyttä ja kirkastaa ihon sävyä. Tuoksussa on raikas ja energisoiva sekoitus sitrushedelmiä. Ristisidottu hyaluronihappo on polymeroitu luonnollisesta hyaluronihaposta (HA), samankaltaisesta kuin dermaalisten täyteaineiden käytössä. Ristisidotun hyaluronihappoliuoksen viskositeetti on 2-3 kertaa suurempi kuin HA-liuoksen samassa pitoisuudessa, mikä tarkoittaa, että se pystyy sitomaan enemmän vettä sen ristisidotun rakenteen ansiosta. Se toimii ikään kuin ”mikroreservuaarina”, joka jatkuvasti kosteuttaa ihoa. Se muodostaa 3D-”hengittävän” kerroksen ihon pinnalle, joka parantaa ihon suojatoimintoja, täyttää ryppyjä, vähentää veden haihtumista ja suojaa ihoa ulkoisilta tekijöiltä, kuten UV-säteiltä, saasteilta jne.
Miten käytetään Pese kasvosi ennen seerumin levittämistä. Annostele tuotetta dime-kolikon kokoisena määränä. Taputtele sitä kasvoillesi. Hiero seerumia ihoon ylöspäin suuntautuvin pyörivin liikkein.
Ominaisuudet
Ainesosat Ristisilloitettu hyaluronihappo.
Sovellusalueet - Kohottaa ja kiinteyttää ihoa.
- Vähentää syviä ryppyjä ja hienoja juonteita.
- Parannta ihon täyteläisyyttä.
Alueet
Tuoksu Ceylan tee ja tuore sitrus.
Hoitojen tiheys
Protokolla
Koostumus Tämän öljy-vesi-emulsion tarkka koostumus takaa optimaalisen emulsion stabiilisuuden samalla tarjoten iholle sileän ja samettisen tunteen. Emulsiolla on erittäin kirkas ulkonäkö johtuen pienikokoisista öljypisaroista. Tulos on erittäin miellyttävä voide, joka tuntuu raikkaalta levityksen yhteydessä ja imeytyy helposti ihoon. Se yhdistää kaksi erilaista soft-focus-teknologiaa vähentääkseen välittömästi ryppyjen näkyvyyttä: mikrosilika ja suurimolekyylinen polymeeri, joka täyttää ryppyjä ulkoapäin.
Koko 30 ml
Tekniset tiedot

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  FUSION MESO:n huippulaadukkaita tuotteet.

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima FUSION MESO -tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.