F-XFC+

Ihonhoito

F-XFC+

F-XFC+ on ihon tehosteravinne, joka sisältää yli 63 tärkeää ravintoainetta, kasvutekijöitä ja hyaluronihappoa. Tuotteen pääasiallinen tarkoitus on tarjota soluille metabolisia aineita, jotka stimuloivat niiden aineenvaihduntaa (energian, proteiinien ja solujen kasvun tuotanto). Kasvutekijät stimuloivat epidermaalisia soluja ja fibroblasteja jakautumaan. Hyaluronihappo parantaa ihon volyymiä ja kosteutta. Geelimäinen koostumus mahdollistaa aktiivisten aineosien hitaamman vapautumisen ihoon pidemmän vaikutuksen saavuttamiseksi. Tämä ainutlaatuinen sekoitus sisältää kaikki ravintoaineet ja molekyylit, jotka osallistuvat Krebsin sykliin. Nämä ravintoaineet ovat välttämättömiä energian (ATP) tuotannolle ja tehostavat ihon toimintoja. Koska ihossa ei ole verisuonia, solut saavat ravintonsa yksinomaan passiivisen diffuusion avulla dermiksestä. Ikääntyessä iho kärsii ravintoaineiden ja hapen puutteesta johtuen verenkiertojärjestelmän heikentymisestä.
Miten käytetään Laitehoito
Ominaisuudet
Ainesosat 4 mineraalia, 23 aminohappoa, 18 vitamiinia, 6 koentsyymiä, 5 nukleiinihappoa, 2 pelkistävää ainetta, kasvutekijä FGF + EGF, hyaluronihappo.
Sovellusalueet - Elvyttäminen.
- Solujen ravitsemus.
- Ihon ikääntymisen merkit.
- Syvät rypyt ja juonteet.
Alueet Kasvot, kaula, dekoltee ja kädet.
Tuoksu
Hoitojen tiheys Hoitosarja koostuu 3–5 käsittelystä, joissa on 2 viikkoa väliä kunkin hoitokerran välillä. Sen jälkeen ylläpitoa varten tehdään yksi hoito joka 6. viikko.
Protokolla Annostus: 5 ml hoitoa kohden (kasvot ja kaula).
Koostumus
Koko 5 ml
Tekniset tiedot

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  FUSION MESO:n huippulaadukkaita tuotteet.

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima FUSION MESO -tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.