F-LIFT+ FACE

Ihonhoito

F-LIFT+ FACE

Tämä on täydellinen ei-kirurginen kasvojen kohotustuote. Se sisältää monitasoisesti vaikuttavia aktiivisia ainesosia, jotka parantavat ihon kuntoa ja vähentävät ihon veltostumista. Tuotteessa on korkea pitoisuus 4 biomimeettistä peptidiä ja 3 kasvutekijää (fibroblastien GF, epidermaalinen GF, tioredoksiinien GF), jotka energisoivat ihoa stimuloimalla solujen kasvua ja aineenvaihduntaa, suojaten vapaiden radikaalien vaikutuksilta, vähentäen tulehdusta, säädellen pigmentaatiota ja voimakkaasti kiinteyttäen ihoa (jopa 50%:n ryppyjen väheneminen 3 hoidon jälkeen). Carcinine on peptidinen yhdiste, joka kykenee suojelemaan ihon komponentteja, kuten kollageenia, ulkoisilta aggressioilta (UV-säteily, vapaiden radikaalien aiheuttamat vauriot, stressi jne.) ja ylläpitämään altistettujen solujen aineenvaihduntaa. Carcinine toimii neljällä eri tavalla, joiden yhteisvaikutus takaa maksimaalisen tehokkuuden: antioksidanttina, stressinlievittäjänä, glykaationestoaineena ja aineenvaihdunnan stimulaattorina. Hexapeptidi-10 on kiinteyttävä vaikuttava aine, joka edistää kaksoissoluaktiivisuutta sekä keratinosyyteissä että fibroblasteissa. Se lisää laminin-5, 6-integrinin ja hemidesmosomien synteesiä, mikä vahvistaa dermoepidermaalista liitosta. Ajan myötä epidermaalisten ja dermaalisten solujen välinen kiinnittyminen heikkenee, mikä johtaa ihon kimmoisuuden menettämiseen. Hyaluronihappo 500 000 Daltonin molekyylipainolla tarjoaa intensiivistä ihon tilavuutta, kosteutta ja stimuloi kollageenin synteesiä. Se edistää dermaalisen rakenteen uudistumista ja ihon kimmoisuuden palauttamista. Tämän tuotteen avulla iho saa uutta elinvoimaa, ja sen kimmoisuus ja kiinteytys paranevat merkittävästi.
Miten käytetään Käsillä tai kauneuslaitteilla.
Ominaisuudet
Ainesosat Hyaluronihappo, kasvutekijät EGF+FGF+TRX, Karsiniini, EDP3 biomimeettinen peptidi, TGP2 biomimeettinen peptidi, Hexapeptidi-10.
Sovellusalueet - Ihon kohotus.
- Syvät rypyt ja juonteet.
- Ihon tilavuus.
- Ihon sävy.
Alueet Kasvot, kaula, dekoltee ja kädet.
Tuoksu
Hoitojen tiheys Hoitosarja koostuu 3-5 hoidosta, joiden välillä on 2 viikon väli. Ylläpitohoitona suositellaan yhtä hoitoa joka 6. viikko.
Protokolla Annostus: 5 ml käsittelyä kohti (kasvot ja kaula).
Koostumus
Koko 5 ml
Tekniset tiedot

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  FUSION MESO:n huippulaadukkaita tuotteet.

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima FUSION MESO -tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.