Ihonhoito

F-HAIR MEN

Alopecia on yleinen ongelma, joka vaikuttaa sekä miehiin että naisiin. Yleisin muoto on androgeeninen hiustenlähtö, joka edustaa 95% tapauksista. Hiukset koostuvat kahdesta rakenteesta: hiusvarsi ja hiusfollikkeli. Follikkelin pohjalla sijaitsee dermaalipapilla ja soluväliaine (ECM). Kun dermaalipapilla ja ECM uudet solut kasvavat, ne työntävät aiemmat solut ylöspäin muodostaen hiuksen. Dermalipapilla on tärkeä rooli dermoepidermaalisessa vuorovaikutuksessa ja se on suuressa merkityksessä hiusten muodostumisessa ja kasvusyklissä. F-HAIR MEN hoitaa tehokkaasti hiustenlähtöä sekoituksella peptidejä, kasvutekijöitä, orgaanista piitä, pantenolia ja hyaluronihappoa. Se säilyttää hiusfollikkelin kantasolujen (HFSC) aktiivisuuden, säätää DHT:ta estämällä 5-alfa-reduktaasin aktiivisuutta, stimuloi ECM:n uusiutumista, ankkurointiproteiinien synteesiä ja vähentää tulehdusta aiheuttavia sytokiinejä. Acetyl tetrapeptide-3 on erittäin innovatiivinen aktiiviaine, joka yhdistää patentoituja neljän aminohapon biomimeettisiä peptidejä punakoloveen uutteen kanssa, joka on rikas biochanin A:ssa. Niiden tehokkuus perustuu näiden kahden ainesosan yhdistettyyn vaikutukseen, joka mahdollistaa suoran vaikutuksen DHT:ta vastaan, estäen hiusten kasvusyklin lyhenemisen ja hiusfollikkelin pienenemisen. Ne parantavat ECM-proteiinien toimintaa dermalipapillan ympärillä, mikä parantaa hiusten kiinnittymistä päänahkaan. Ne myös estävät tulehdusta, mikä on tekijä hiustenlähdössä.
Miten käytetään Käsillä tai kauneudenhoitolaitteilla.
Ominaisuudet
Ainesosat Asetyyli tetrapeptidi-3, apilanuute, kasvutekijät FGF + VEGF, kuparitripeptidi-1, dekapetidi-4, orgaaninen piihappo, karnosiini, dekspanthenoli, orgaaninen piihappo, hyaluronihappo.
Sovellusalueet - Androgeeninen hiustenlähtö (androgenic alopecia).
- Hiusten uudelleenkasvu.
Alueet Päänahka
Tuoksu
Hoitojen tiheys Alkuvaiheessa suositellaan 3-6 hoitokertaa, joiden välillä on 2 viikon tauko. Sen jälkeen ylläpitoa varten suositellaan yhtä hoitokertaa joka 6. viikko.
Protokolla Annostus: 5 ml hoitokertaa kohden.
Koostumus
Koko 5 ml
Tekniset tiedot

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  FUSION MESO:n huippulaadukkaita tuotteet.

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima FUSION MESO -tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.