Eye Sorbet

Ihonhoito

EYE SORBET

Ultra-raikas silmänympärysvoide, joka sisältää aktiivisia ainesosia, jotka on johdettu esteettisestä lääketieteestä, poistaakseen ryppyjä minuutissa. Tuotteen teknologia perustuu ainutlaatuiseen koostumukseen, joka kykenee alentamaan ihon lämpötilaa, lisäämään huomattavasti kosteutta ja luomaan pehmentävän vaikutuksen ryppyihin, piilottaen niiden ulkonäön kuin meikinpohjustustuote. Viilentävä vaikutus stimuloi mikroverenkiertoa nopeuttaen kertyneen nesteen poistumista ja siten vähentäen silmäpusseja ja tummia silmänalusia. Se hyödyntää aktiivisten ainesosien sekoitusta kosteuttaakseen ja vähentääkseen ryppyjä tässä herkässä silmänympärysihossa: Ristisidottu hyaluronihappo on polymeeri, joka on johdettu luonnollisesta hyaluronihaposta ja jota käytetään myös täyteaineissa. Ristisidotun hyaluronihapon viskositeetti on 2-3 kertaa suurempi kuin samassa pitoisuudessa olevan hyaluronihapon, mikä tarkoittaa, että se pystyy sitomaan enemmän vesimolekyylejä ristisidoksensa ansiosta. Se toimii ikään kuin ”mikrovarantona”, joka jatkuvasti kosteuttaa ihoa. Se muodostaa ihon pinnalle 3D-rakenteisen ”hengittävän” kerroksen, joka parantaa ihon suojakerroksen toimintaa, täyttää ryppyjä, vähentää vesihöyrystymistä ja suojaa ihoa ulkoisilta tekijöiltä, kuten UV-säteilyltä ja ilmansaasteilta. Uudistava kompleksi koostuu ainesosista, joilla on samankaltainen koostumus kuin istukassa, ja se sisältää kasvutekijöitä, foolihappoa ja asetyyliglutamiinia. Se on kokonaisvaltainen ikääntymistä vastaan taisteleva ratkaisu, jolla on useita vaikutuksia: ihon korjaus, solujen kasvun stimulointi, ryppyjen vähentäminen, ihon kiinteyttäminen ja kosteuttaminen.
Miten käytetään Pese kasvosi ennen silmävoiteen levittämistä. Taputtele sitä silmänympärysalueelle. Hiero voidetta ylöspäin suuntautuvilla pyörivillä liikkeillä.
Ominaisuudet
Ainesosat Cross-linked hyaluronic acid, rejuvenation complex with 5 growth factors + folic acid + acetyl glutamine.
Sovellusalueet - Vähentää ryppyjä.
- Vähentää silmäpusseja.
- Vähentää tummia silmänalusia.
Alueet
Tuoksu Ceylan tee ja tuore sitrus.
Hoitojen tiheys
Protokolla
Koostumus Tuotteessa on öljy-vesi-pohjainen geelivoiteen koostumus, joka häivyttää ihon pintaa ja alentaa lämpötilaa levitettäessä, samalla häivyttäen ryppyjä. Tuote sisältää erityisen polymeerisen emulgaattorin, jota käytetään hyvin pieninä pitoisuuksina. Lisäksi siihen on lisätty tiettyä vettä sitovaa jauhetta, joka osmoottisen paineen avulla kiinnittää kaiken veden emulsioon. Vesi jää ikään kuin kapseleihin, jotka pysyvät ihon pinnalla levityksen aikana. Vesi ja aktiiviset ainesosat vapautuvat vähitellen parantaen tuotteen tehoa ja kosteutusta. Tämä teknologia luo viilentävän vaikutuksen iholla levitettäessä ja pehmentää ryppyjen ulkonäköä. Emollientit ovat sekoitus korkeamolekyylisiä silikoneja, jotka on valittu niiden mattapintaominaisuuksien vuoksi.
Koko 30 ml
Tekniset tiedot

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  FUSION MESO:n huippulaadukkaita tuotteet.

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima FUSION MESO -tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.