ESSENTIAL CREAM

Ihonhoito

ESSENTIAL CREAM

Essential Cream on ainutlaatuinen perusvoide, jolla voi valmistaa räätälöityjä hoitoja meso-seerumien avulla. Voit mukauttaa voiteen käyttötarkoituksen mukaan. Essential Creamin teknologia perustuu vettä ja öljyä sisältävään emulsioon, joka on erittäin kestävä elektrolyyttien vaikutukselle. Se sulautuu helposti minkä tahansa meso-seerumin kanssa. Voide on erittäin stabiloitu ja siinä on ravitseva koostumus. Se on täydellinen ihonhoitotuote toimenpiteiden jälkeen. Tuoksuna on raikas ja energisoiva sekoitus sitrushedelmiä. Valmistetun voiteen voi säilyttää huoneenlämmössä optimaalisen säilyvyyden varmistamiseksi enintään 8 viikon ajan.
Miten käytetään Lisää vähitellen sekoittaen lastalla tai mix lab sekoittimella 5 ml meso-seerumia perusvoiteeseen, kunnes voide on tasainen. Voiteet voidaan säilyttää jääkaapissa ja käyttää 8 viikon kuluessa.
Ominaisuudet
Ainesosat Vitamin E.
Sovellusalueet - Neutralisoi vapaita radikaaleja.
- Valmistele räätälöity koostumus.
Alueet
Tuoksu Ceylonin tee ja raikkaat sitrushedelmät.
Hoitojen tiheys
Protokolla
Koostumus Rikas vettä ja öljyä sisältävä emulsio, jossa on kirkas ja hienojakoinen koostumus, jota voidaan sekoittaa minkä tahansa Fusion Meso -pullojen kanssa räätälöityjen hoitojen luomiseksi. Se sisältää erityisen öljysekoituksen, joka luo pitkäkestoisen suojakalvon ihon pinnalle. Levitettäessä koostumus tuntuu kevyeltä ja helppokäyttöiseltä, ja jälkitunne on pitkään ravitseva.
Koko 45 ml
Tekniset tiedot

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  FUSION MESO:n huippulaadukkaita tuotteet.

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima FUSION MESO -tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.