DEEP CLEANSER

Ihonhoito

DEEP CLEANSER

Deep Cleanser on sulava mikro-emulsio, joka on tarkoitettu kaikille ihotyypeille meikin ja epäpuhtauksien poistamiseen. Ravitseva ja kosteuttava koostumus on suunniteltu sekä hoitokäyttöön että kotihoitoon. Sitä voidaan käyttää kasvoilla, silmissä ja huulissa. Se sisältää matalamolekyylipainoista hyaluronihappoa kosteuttamaan ihoa ja vähentämään ryppyjen näkyvyyttä. Kuitenkin sen tuntu on kevyt ja viilentävä, tarjoten sulavan tunteen, kun tuotetta levitetään iholle. Tuotteen jälkeen iholle jää hieno, mutta huomattava kalvo, joka ei ole rasvainen tai tahmea. Hyaluronihappo on tunnetusti kosteutetuin biopolymeeri. Elävissä kudoksissa se toimii sidekudoksen järjestäjänä ja vedenpidätysaineena. Natriumhyaluronaatti saadaan bioteknologisen turvallisen prosessin kautta, ja se on puhdas epäpuhtauksista ja GMO-vapaata. XS-hyaluronihapolla on erittäin alhainen molekyylipaino, mikä lisää sen imeytymistä ihoon verrattuna korkeamolekyylipainoiseen hyaluronihappoon. Se uudistaa ihoa parantamalla sen viskoelastisia ominaisuuksia ja vähentää merkittävästi syviä ryppyjä.
Miten käytetään Tuotteita voi käyttää kotona tai kauneushoitolahoitojen yhteydessä. Hiero tuotetta kasvoille, kaulalle, silmänympärysiholle ja huulille poistaaksesi meikin, sitten huuhtele vedellä.
Ominaisuudet
Ainesosat XS-hyaluronihappo
Sovellusalueet - Kosteuttaa.
Alueet
Tuoksu Ruusu ja mokka-kahvi.
Hoitojen tiheys
Protokolla
Koostumus Kosketus- ja tuntemuskokemus ovat tärkeitä tekijöitä kauneus- ja henkilökohtaisen hygienian tuotteita ostaessa. Kiinnitämme suurta huomiota koostumuksen tuntuun ja mukavuuteen, keskittyen siihen, miltä se tuntuu ja luomme yhteyden levityksen ja toimivuuden välille. Syväpuhdistusaineessamme on odottamaton tunne levityksen yhteydessä, kirkas, kermainen ja täyteläinen ulkonäkö, kevyt ja ohut tunne sekä hienovarainen ruusun ja kahvin sekoitus tuoksussa. Emulsio tarjoaa erittäin pehmeän tunteen ja helpon levittymisen iholle, mikä on olennainen vaatimus puhdistusaineelle. Nämä ominaisuudet voidaan liittää öljypisaroiden erittäin hienovaraiseen ja tasaiseen dispersioon. Emulsio on tasalaatuinen, keskimääräisen pisarakoon ollessa noin yhden mikrometrin alueella. Emulsion erittäin hieno rakenne on avainasemassa poistettaessa tehokkaasti kaikki meikit kasvoilta, silmistä tai huulista. Tuote poistaa täysin jopa sitkeimmät meikit ilman pesuainetta tai saippuaa koostumuksessa. Syväpuhdistusaineemme tarjoaa erinomaisen sietokyvyn iholla ja limakalvoilla eikä ärsytä silmiä tai ihoa. Tuote on parabeeniton, saippuaton ja sulfaatiton.
Koko 250 ml
Tekniset tiedot

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  FUSION MESO:n huippulaadukkaita tuotteet.

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima FUSION MESO -tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.