CICA POST-CARE

Ihonhoito

CICA POST-CARE

Kun iho vaurioituu, se tarvitsee aikaa palautuakseen normaaliksi ja terveeksi. Ihon palautuminen alkuperäiseen kuntoonsa ei tapahdu yön yli. Vaikeudet voivat ilmetä korjauksen aikana, mikä voi pidentää prosessia. Tämä on erityisen ilmeistä raskauden aikana, kun raskausarvet ilmestyvät. Iho ei pysty rakentamaan itseään oikein eikä ole riittävän napakka. Titrated Extract of Centella asiatica, paremmin tunnettu nimellä CICA tai Tiikeriruoho, on korkeasti puhdistettu koostumus tämän kasvin voimakkaimmista molekyyleistä. CICA auttaa korjaamaan vaurioitunutta ihoa nopeammin ja palauttamaan ihon eheyden vahvistamalla tärkeitä proteiineja ihossa ja rauhoittavalla vaikutuksellaan. Tuotteessamme käytämme villinä Madagaskarilla kasvatettua rauhaskääpäuutetta. Tämä tietty kasvilajike on stabiilimpi pentasyklisten triterpeenien (aktiivisten aineiden) koostumuksessa, sillä on suurempi määrä näitä aktiivisia aineita ja se kasvaa villinä. Viljeltyinä se menettää farmakologisen profiilinsa ja niiden aktiivisten aineiden pitoisuus on alhainen. Tuotteessamme yhdistämme CICAn Provitamin B5:een (pantenoli), jolla on kosteuttavia ja ihon eheyttäviä ominaisuuksia. Paikallisesti käytettynä pantenoli tunkeutuu ihon pintakerrokseen, jossa se imeytyy ihosoluihin ja muuttuu pantoteenihapoksi, mikä vaikuttaa kosteuttamalla sarveiskalvon kerrosta. Lisäksi se auttaa vahvistamaan ihon hydrolipidikerrosta, taistellen veden haihtumista ja kuivumista vastaan.
Miten käytetään Pese kasvosi ennen kosteusvoiteen levittämistä. Ota noin lantin kokoinen määrä voidetta. Taputtele sitä kasvoillesi. Hiero voidetta ihollesi ylöspäin pyörivin liikkein. Älä levitä voidetta silmäluomille. Voide tulee levittää aamuisin tai iltaisin puhdistetulle iholle ja sitä voidaan käyttää yhdessä seerumien kanssa.
Ominaisuudet
Ainesosat Asiatikosidi + Madekassihappo + Asiatihappo, pantenoli (1%).
Sovellusalueet -Vähentää punoitusta ja tulehdusta kuivasta ihosta johtuen.
-Suositellaan esteettisten toimenpiteiden jälkeen.
-Ihon uudelleenmuotoilu.
-Kiinteyttävä vaikutus.
-Venymäarpien hoito.
Alueet
Tuoksu Neutraali, hajusteeton.
Hoitojen tiheys
Protokolla
Koostumus Koostumus on erittäin pehmeä öljy-vesiemulsio, joka tarjoaa intensiivistä ravitsemusta iholle. Emulgaattori perustuu Glyceryl Stearateen, biohajoavaan ja turvalliseen ainesosaan, joka tekee ihosta pehmeämmän ja sileämmän sekä parantaa tuotteiden käyttötuntumaa. Glyceryl stearate on luonnosta peräisin oleva rasvahappo, jota käytetään paksuntajana ja pehmentävänä aineena erilaisissa kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteissa. Vaikka glyceryl stearaten pääasiallinen tehtävä on parantaa koostumusta ja aistinvaraista tunnetta, se myös kosteuttaa ja suojaa ihoa, antaen sille hehkua. Glyceryl stearatella on myös etuja iholle, kuten kosteuden parantaminen ja ihon luonnollisten kosteustekijöiden tukeminen. Nämä edut johtuvat glyceryl stearaten glyserolikomponentista.
Koko 50 ml
Tekniset tiedot

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  FUSION MESO:n huippulaadukkaita tuotteet.

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima FUSION MESO -tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.