CERAMID MOISTURIZER

Ihonhoito

CERAMID MOISTURIZER

Kosteuttava ja ravitseva vesi-rasva-emulsio kuivalle ja herkälle iholle. Vegan Ceramides on riisiuute, joka on valmistettu prosessilla, joka optimoi sfingolipidien ja fosfolipidien osuuden. Keramidit ovat tärkeässä roolissa ihon pintakerroksen rakenteen ja laadun ylläpitämisessä. Keramidit muodostavat pääosan solujen välisestä lipidisementistä (40 %). Ne säätelevät useita tärkeitä biologisia toimintoja, kuten ihon läpäisevän vesivirran säätelyä, ihon pintakerroksen yhtenäisyyttä, ihon suojaa ja ihon suojabarriäärin palauttamista. Tämä 11 terveen vapaaehtoisen kliininen tutkimus osoittaa, että Vegan Ceramides parantaa erittäin merkittävällä tavalla ihon kosteutusta: kosteus lisääntyi +73 % verrattuna lumelääkkeeseen 30 minuutin jälkeen ja 53 % verrattuna lumelääkkeeseen 8 tunnin jälkeen.
Miten käytetään Pese kasvosi ennen kosteusvoiteen levittämistä. Ota noin lantin kokoinen määrä voidetta. Taputtele sitä kasvoillesi. Hiero voidetta ihollesi ylöspäin pyörivin liikkein. Älä levitä voidetta silmäluomille. Voide tulee levittää aamuisin tai iltaisin puhdistetulle iholle ja sitä voidaan käyttää yhdessä seerumien kanssa.
Ominaisuudet
Ainesosat Vegan ceramids
Sovellusalueet -Kosteuttaa ihoa.
-Säätele ihon läpäisevän vesivirran toimintaa.
-Suojaa ihoa.
-Palauta ihon suojaava barriääri.
Alueet
Tuoksu Aloe vera.
Hoitojen tiheys
Protokolla
Koostumus Koostumukseltaan tämä keramidikosteusvoide on erittäin pehmeä ja miellyttävä vesipohjainen öljyemulsio, joka tarjoaa intensiivistä ravintoa iholle. Keramidivoiteen vesivaihe on myös isotoninen ja suolatasapainotettu, mikä tehostaa veden siirtymistä ihoon. Vesipohjaiset öljyemulsiot ovat erittäin suositeltavia kuivalle ja herkälle iholle. Ne tarjoavat hyvän tasapainon ravinnon ja kosteutuksen välillä, pitkäkestoisen suojan sekä korkean veden imeytymisen ihoon. Emollientit koostuvat pitkäketjuisten rasvahappoesterien seoksesta, jotka sulavat ihon lämpötilassa. Ne luovat pehmeän, miellyttävän ja sileän ihon tunteen. Niillä on korkea uudelleenrasvauspotentiaali sekä vahvat vettä hylkivät ominaisuudet, jotka muodostavat kalvon, joka suojaa ihoa kuivumiselta.
Koko 50 ml
Tekniset tiedot

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  FUSION MESO:n huippulaadukkaita tuotteet.

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima FUSION MESO -tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.